Horoscopul toamnei. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea în urmatoarele 3 luni

Astrologul Elena Bunescu îti spune cum îţi va merge în dragoste şi în carieră, dar şi cum vei sta cu sănătatea şi cu banii în următoarele trei luni!

13 sept. 2017, 16:51
Horoscopul toamnei. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea în urmatoarele 3 luni

Horoscopul toamnei 2017 – BERBEC

DRAGOSTE: S-au adunat destui nori negri pe cerul relaţiei tale de cuplu şi dacă ai ştiut să îi îndepărtezi unul câte unul, urmează o perioadă mai senină. În octombrie începe o nouă etapă dificilă, în care fiecare va încerca să îşi impună voinţa asupra celuilalt, pe baza unor dorinţe puternice.

CARIERĂ: Toamna aduce complicaţii la locul de muncă, de care vei fi tentat(ă) să scapi printr-o schimbare radicală, în septembrie. În octombrie îţi vine mintea la cap şi faci concesiile necesare pentru a asigura un climat de cooperare, fiindcă simţi că e nevoie de asta. Din noiembrie încolo, evoluţia profesională va depinde doar de tine şi de revendicările pe care le vei avea.

SĂNĂTATE: Poţi descoperi destule dezechilibre în septembrie, cele mai multe provocate de problemele personale, pe care le cari cu tine şi le amesteci apoi cu cele de la muncă. Această încărcătură emoţională te destabilizează. În octombrie vei avea ocazia să te ocupi de vindecare, pas cu pas, şi de recuperarea echilibrului psihic. În noiembrie poate începe o altă serie de probleme, din cauza unor pofte şi dorinţe pe care nu vei dori să le ţii sub control.

BANI: Prima lună de toamnă este mai degrabă o lună de bilanţ, în care vei ajunge la concluzia că poţi şi meriţi mai mult. În octombrie vei şi munci mai mult, ca să te apropii de noul tău obiectiv financiar. Din noiembrie încolo, timp de un an, vei privi această problemă a resurselor ca pe un război pe care trebuie să îl porţi cu toţi cei din jur, ca să obţii ce consideri că ţi se cuvine.

Horoscopul toamnei 2017 – TAUR

DRAGOSTE: În septembrie vei avea un cadru favorabil pentru a clarifica multe dintre neînţelegerile care au dus la complicaţii în relaţiile cu cei dragi. Finalul lunii şi prima jumătate a lunii octombrie te vor ajuta să vezi mai clar ce ai de făcut pentru a păstra armonia în relaţiile sentimentale. Din octombrie încolo, timp de un an, vei avea ocazia să oficializezi o relaţie sau să renunţi la una care este mult prea complicată.

CARIERĂ: Toamna aceasta se anunţă a fi productivă pentru tine, mai ales prin numeroasele ocazii favorabile de a regla anumite relaţii de serviciu care nu funcţionează cum trebuie. Din octombrie încolo, vei avea mai multe ocazii de a stabili noi colaborări, parteneriate, asocieri, toate oficiale şi serioase, dar destul de problematice din cauza secretelor pe care ţi le ascund ceilalţi.

SĂNĂTATE: Ai avut un an la dispoziţie pentru a te armoniza cu mediul, a face schimbări benefice şi a-ţi construi un nou stil de viaţă, unul prin care să-ţi protejezi sănătatea. Acum vei merge mai departe pe drumul pe care l-ai ales. Stresul pe care îl generează situaţia din familie rămâne o posibilă sursă de probleme de sănătate, pentru mai mult timp de acum încolo.

BANI: În septembrie poţi încerca să recuperezi sume care ţi se cuvin, dar nu ţi s-au dat. În octombrie, banii vin de pe urma muncii proprii, cu mici bonusuri asigurate o bună relaţie bună cu superiorii. Din a doua decadă a lunii octombrie încolo, va trebui să fii atent(ă) la oferte şi contracte – de fapt, la tot ce apare nou.

Horoscopul toamnei 2017 – GEMENI

DRAGOSTE: Ai o viaţă sentimentală diversificată, poate chiar complicată, dar în următoarele trei luni va trebui să o clarifici. Vei avea multe momente favorabile pentru a lua decizii mature şi conştiente pe parcursul toamnei, în special în ultima parte a lui septembrie şi în aproape toată luna octombrie.

CARIERĂ: Din a doua decadă a lunii octombrie începe o nouă etapă de evoluţie profesională, una complicată, presărată cu schimbări bruşte, dar profitabilă, dacă vei şti să te orientezi în momentele importante. Nu ai cum să te bazezi pe noroc, dar te poţi baza pe munca proprie, pe voinţă şi pe valorificarea unor ocazii favorabile.

SĂNĂTATE: Tot în octombrie începe o nouă etapă din evoluţia stării tale de sănătate, de care va trebui să te îngrijeşti mai mult decât până acum. Stresul accentuat de la serviciu va genera dezechilibre organice. Este posibil să fie nevoie de măsuri radicale pentru a te putea reechilibra, inclusiv operaţii sau alte intervenţii invazive, dar vei avea şi şansa de a întâlni persoane pricepute, care te vor ajuta.

BANI: Sunt ultimele luni de relativă libertate financiară, înaintea unei lungi perioade de restricţii provocate de o posibilă diminuare a veniturilor partenerului de cuplu sau de plata obligatorie a unor datorii, mai vechi sau mai noi. Orice pas înainte pe plan profesional va aduce însă şi o creştere a veniturilor.

Horoscopul toamnei 2017 – RAC

DRAGOSTE: Ai acordat o atenţie deosebită situaţiilor încâlcite din familie, crezând că de acolo vin problemele care îţi complică relaţia de cuplu. Din octombrie încolo vei avea ocazia să vezi dacă eforturile tale au dat roade. Vei avea ocazia să trăieşti o poveste de dragoste intensă, care să ducă inclusiv la conceperea unui copil, sau să revigorezi relaţia în care eşti deja implicat(ă).

CARIERĂ: Parcurgi ultimele luni de restricţii, pericole neştiute, tensiuni sau probleme legale. Va urma o lungă perioadă de reconfigurare a raporturilor de muncă, inclusiv prin alte asocieri, mult mai serioase, mai mature şi mai profitabile, dar care vor cere eforturi pe măsură din partea ta.

SĂNĂTATE: Sunt ultimele luni în care problemele de sănătate vor fi evidente, la fel şi cauzele lor, asociate cu munca şi stilul de viaţă pe care aceasta ţi-l impune. Din noiembrie vei avea şansa să vezi dacă anumite simptome care te-au pus serios pe gânduri sunt reale sau nu. Ar fi de dorit să te ocupi foarte serios de sănătate în această toamnă.

BANI: Se vor schimba destul de multe şi în acest domeniu, dar lunile de toamnă nu vor fi decât primele etape dintr-un proces îndelungat. Fiecare nouă provocare profesională pe care o vei accepta va avea şi o componentă bănească, poate chiar acesta va fi principalul reper după care vei lua deciziile.

Horoscopul toamnei 2017 – LEU

DRAGOSTE: Toată toamna va fi presărată cu momente importante pentru viitorul relațiilor cu cei dragi. Sunt ultimele luni în care îți poți recunoaște și onora sentimentele, indiferent cât de multe schimbări va trebui să faci în viața ta pentru a le acorda locul cuvenit. Relația de cuplu trece prin mai multe etape de transformare, din care va ieși întărită sau se va ajunge, în mod firesc, la o separare.

CARIERĂ: Toamna nu aduce schimbări în situația ta profesională, dar vei primi indicii despre evoluția viitoare începând din iarnă. Aspectele cele mai importante sunt competența, meritul acumulat prin muncă, disciplina și dorința de perfecționare. Dacă mergi pe drumul acesta, nu vei avea decât de câștigat.

SĂNĂTATE: Luna septembrie va semăna mult cu perioada anterioară, dar în octombrie și noiembrie vor începe să se contureze schimbări importante în acest domeniu. Vor apărea simptome alarmante, care vor dispărea la fel de repede – un avertisment foarte serios pe care ți-l transmite propriul corp pentru a face schimbările necesare în stilul de viață.

BANI: În septembrie ai putea recupera sume pe care ar fi trebuit să le încasezi deja, dar din cauza unor neînțelegeri au apărut întârzieri sau blocaje. În octombrie ai putea beneficia de o creștere de scurtă durată a veniturilor obținute din munca proprie. În noiembrie, chestiunile financiare vor trece în plan secund, din cauza unor preocupări mult mai importante.

Citeşte mai mult pe libertatea.ro