Horoscopul toamnei: Cum stai cu banii în această perioadă

HOROSCOP: Nativa din Taur va fi nevoită să facă mai multe economii din cauza unor schimbări imprevizibile care se vor produce la locul de muncă.  

10 sept. 2015, 04:09
Horoscopul toamnei: Cum stai cu banii în această perioadă

FECIOARĂ

Traversezi o perioadă bună pe plan financiar, însă nu trebuie să te mulţumeşti cu atât. Se pot întâmpla multe, iar tu trebuie să fii pregătită pentru orice. Înconjoară-te de oameni de calitate, ei te vor ajuta să creşti cum nici nu sperai. Viitorul sună bine pentru tine!

BALANŢĂ

E posibil ca în această toamnă să scapi de unele obligaţii financiare, însă te aşteptai la asta. Eşti foarte organizată, iar acest lucru te va ajuta să scapi mai repede de datoriile către stat pe care le ai. Cel mai probabil este vorba de o rată la un imobil ori la un autoturism, şi poţi răsufla în sfârşit uşurată.

SCORPION

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine în această perioadă, însă nu trebuie să intri în panică. Toate cheltuielile neprevăzute îşi vor găsi rezolvarea datorită familiei tale. Încearcă să faci unele economii pentru a putea restitui cât mai repede banii împrumutaţi. 

SĂGETĂTOR
 
E posibil ca în această perioadă să ai şansa de a fi avansată, însă asta depinde doar de tine.  
Nimic nu îţi stă în cale, dar trebuie să fii foarte atentă la oportunităţile care îţi ies în cale. Dacă acest lucru se întâmplă, situaţia ta financiară se va bucura de o adevărată explozie.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro