Horoscopul verii 2021, cu Cristina Demetrescu. Ce zodii rămân leftere în vacanţă, cine simte fluturi în stomac

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat la Teo Show previziunile astrologice pentru următoarele trei luni ale anului 2021. Veștile sunt bune pentru toți nativii, însă una dintre zodii va fi ceva mai norocoasă decât restul.

03 iun. 2021, 18:32
Horoscopul verii 2021, cu Cristina Demetrescu. Ce zodii rămân leftere în vacanţă, cine simte fluturi în stomac

Horoscopul verii 2021. Berbecii, Taurii și Gemenii vor avea parte de o serie de schimbări importante. Astrelele le aduc lucruri bune, însă depinde de ei cum se vor raporta la provocările care vor veni. Racii, pe de altă parte, visează cu ochii deschiși și au parte de tot felul de revelații. Cei care au trecut printr-un divorț vor avea ocazia să-și refacă viața.

Leii se vor afla printre nativii cărora nu le vor lipsi banii mai ales că au în gând și anumite investiții. Nu se vor ține departe de conflicte, deși vara sunt ceva mai temperați, însă anumite probleme vor fii în continuare pe tapet.

Fecioarele se vor simți obosite, poate și pentru că vor avea senzația că nu au nevoie de vacanță. Ar fi bine să nu neglijeze această necesitate pentru că cea mai recentă eclipsă le-a arătat că trebuie să mai pună stop anumitor sacrificii. Unele Fecioare s-ar putea să se căsătorească.

Horoscopul verii 2021: 

 

 

Balanțele vor trebui să aștepte luna august pentru a călători. Le dă târcoale și dragstea, grație lui Jupiter care se va afla în Vărsător. Balanțele se vor bucura în următoarele luni de ceva mai multă relaxare, dar vor face loc și unor proiecte profesionale.

Scorpionii se concentrează destul de mult pe casă. Au planuri legate de propriul cămin, fac economii, se gândesc să-și cumpere o casă sau să se mute. Scorpionii care nu au găsit-o până acum pot găsi dragostea, iar cei care nu au acest aspect în vedere pur și simplu se distrează.

Săgetătorii sunt ajutați de Jupiter, care se va afla pe Casa sufletului, să-și găsească starea de pace și vor finaliza anumite lucruri care îi apasă.

Horoscopul banilor pentru luna iunie. O perioadă cu multe provocări, dar şi cu surprize plăcute în sectorul financiar. În buzunarele cui vor intra mai mulţi bani decât de obicei
Pe Capricornii îi așteaptă o periodă mai intensă, pot da interviuri, pot învăța. Au ocazia să-și schimbe viața, să intre în afaceri. Trebuie să muncească, să se reordoneze într-o oarecare măsură.

Vărsătorii vor fi din nou influențați de Jupiter, din 28 iulie. Deși nu au parte de dificultăți, nu-i așteaptă nici relaxarea totală și sunt puși în tot felul de situații inedite. Sunt preocupați destul de mult de partea financiară.

Și Peștii îl au de partea lor pe Marele Benefic, Jupiter. Jupiter le dă noroc, protecție și proiecte noi. Vor scăpa de anumite presiuni, vor scăpa de anumite cicluri care i-au ținut captivi într-un job sau o relație și vor investi într-o casă.

Horoscop Minerva 31 mai – 6 iunie. O săptămână cu multe provocări, în care ar fi de preferat să iei lucrurile aşa cum vin. Încearcă să renunţi la control!


loading...
Partenerii noștri