Horoscopul verii 2022. Astrologul Remus Ionescu anunţă luni agitate

Horoscopul verii, realizat de Remus Ionescu: top zodii lovite de noroc. Capricornii și Peștii câștigă sume importante de bani.

17 iul. 2022, 21:04
Horoscopul verii 2022. Astrologul Remus Ionescu anunţă luni agitate

Horoscopul verii. Remus Ionescu a spus ce au rezervat astrele pentru nativii zodiacului vara aceasta. Se pot întâmpla multe lucruri bune, dar și multe rele. Astrologul a declarat pentru Antena Stars că vara va fi una agitată. Saturn este în semnul Vărsătorului și vor urma niște opoziții. Mercur, Venus și Soare vor fi în opoziție cu Saturn. Acestea aduc o stare de spirit mai scăzută, însă totul este temporar.

Berbec
Berbecul este guvernat de Marte în semnul Taurului până pe data de 20 august. Vor apărea cheltuieli la care este bine ca nativii să fie atenți. De altfel, atunci când își fac un buget, să fie unul mai mare și să ia în calcul situațiile neprevăzute. Pe de altă parte, vor avea o bună stare de spirit.

Horoscopul verii Taur
Marte este în semnul Taurilor, ceea ce înseamnă energie, încăpățânare. Se anunță vești bune pentru cei care vor să refacă o relație. Dacă le este dor de cineva, dacă au crezut că au fost uitați, vor fi căutați.  Se ivesc oportunități atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Gemeni
În prima parte a acestei luni se anunță o perioadă bună pentru a face bani, pe care îi vor cheltui pentru vacanțe sau studii. Totodată, Gemenii își vor face prieteni noi.

Horoscopul perseidelor, realizat de Mariana Cojocaru. Dorinţele puse în perioada perseidelor devin realitate. În ce sectoare de viaţă trebuie manifestate dorinţele pentru ca ele să se împlinească

Horoscopul verii Rac
Racii se află în cea mai bună perioadă a lor, cu Soare și Mercur care le guvernează semnul. În primul rând, vor fi bine sufletește, vor avea încredere în ei și vor fi plini de optimism.

Horoscopul verii Leu
Deocamdată, Leii au o perioadă dificilă, care mai durează până când Soarele iese din semnul Racului. Din august, situația se schimbă în bine. Se anunță lucruri bune în ceea ce privește relația de cuplu și posibilitățile profesionale.  După 10 august, este posibil să îndepărteze de cineva apropiat.

Fecioară
Fecioarele au noroc la bani și în relațiile cu oamenii apropiați. Au câștiguri mari, dar pe care le vor cheltui în curând pe concedii. Au nevoie să se detașeze de lumea exterioară și să se concentreze mai mult pe propria persoană. De altfel, trebuie să se ferească de credite și să evite să dea bani împrumut.

Horoscopul verii Balanță
Balanțele au toate șansele să înceapă o nouă relație. Pe de altă parte, în sfera profesională, au șansa să primească o mărire de salariu sau să promoveze. S-ar putea spune că este vara lor, conform astrologului Remus Ionescu, cel care a realizat și astrograma fiului lui Laurențiu Reghecampf.

Scorpion
De pe 20 iulie până pe 20 august, Scorpionii vor avea o perioadă bună. Pe de-o parte, cei care sunt singuri, au șansa să întâlnească pe cineva cu care să formeze un cuplu. De altfel, apare și riscul unor certuri, însă împăcarea va fi mult mai dulce.

6 combinatii de zodii INCREDIBIL DE PUTERNICE. Aceste perechi sunt de nezdruncinat!

Săgetător
Pentru Săgetători, dragostea plutește în aer. Femeile au șanse mari să devină mămici. Cei care vin după o perioadă de pauză, pot ieși în evidență și să primească anumite premii.

Capricorn
Capricornii pot consolida o relație. Au loc revederi cu persoane dragi și primesc oferte de colaborare. Se anunță câștiguri financiare, pot valorifica un teren sau să primească o moștenire.

Vărsător
În următoarele zile, Vărsătorii trebuie să se îngrijească de sănătate. Din punct de vedere financiar, vor primi oferte care să le aducă profit.

Pești
Peștii au perioadă excepțională în ceea ce privește spectrul financiar. Vor fi răsplătiți pentru eforturile depuse. Pe de altă parte, vor avea parte de împlinire sufletească.