Horoscopul verii. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru sezonul estival

Citeşte horoscopul verii şi astrele îţi vor dezvălui cum vei sta cu dragostea, banii şi sănătatea în această perioadă. Ţine cont de sfaturi şi totul va fi bine!

06 iul. 2016, 09:02
Horoscopul verii. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru sezonul estival

RAC

Dacă pe plan financiar nu stai prea bine, în dragoste ai parte de tot ce ţi-ai dorit vreodată. Dacă ai un partener stabil, cu siguranţă în concediu sau în vacanţa în care plecaţi vei primi o cerere în căsătorie. Totul este învăluit în romantism, iar această atmosferă nu va dispărea prea curând. Relaxează-te cât poţi de mult în aceste trei luni, pentru că imediat după aceea e necesar să muţi munţii din loc în ceea ce priveşte cariera ta!

LEU

Totul pare roz pentru tine şi nu doar în aceste luni de vară. Ce se va întâmpla în plus în această perioadă va viza relaţiile încordate care vor reveni pe făgaşul normal. Problemele mai vechi îşi vor găsi de la sine rezolvarea, cei din jurul tău sunt mai relaxaţi şi mai dornici de împăcare. Dacă eşti singură, viaţa ta sentimentală se poate schimba radical, vor fi luate decizii importante şi impulsive, însă deloc greşite!

FECIOARĂ

Te vei simţi mult mai bine decât până acum în această vară, ai căpătat încredere în tine şi acest lucru se vede! E rost de planuri serioase, de acţiune şi de decizii luate în doi. În ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală, veştile bune nu vor întârzia să apară. O sumă de bani pe care o vei primi pe neaşteptate te va ajuta să îţi atingi un ţel pe care ajunsesei să îl consideri imposibil de atins.

BALANŢĂ

Trebuie să ştii că nu vei primi nimic gratis, aşa că munceşte dacă îţi doreşti ceva cu ardoare! Te-ai învăţat să rezolve alţii treburile mai seriose, însă la mijlocul acestei veri vei primi o palmă pe care o meriţi şi de care aveai nevoie pentru a te trezi la realitate. Nu sunt departe certurile cu partenerul de viaţă din cauza stilului tău nehotărât, de aceea încearcă să te schimbi înainte de a-ţi strica vacanţa ţie, dar şi celor dragi!

SCORPION

Nu vei avea parte de o vară prea liniştită şi nici frumoasă. Problemele sentimentale poartă cea mai mare vină pentru atmosfera din aceste trei luni, însă reuşitele din alte planuri vor umple unele goluri din viaţa ta. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă care nu îţi mai aduce fericire, atunci pune punct fără să mai stai pe gânduri. Indiferent de vârstă, ai dreptul să fii iubită aşa cum îţi doreşti şi aşa cum meriţi!

Citeşte mai multe pe eva.ro