Horoscopul VERII astronomice: Ce aduce solstiţiul de vară 2023 tututor ZODIILOR

Pe 21 iunie, când Soarele va ieși din zodia Gemenilor vorbăreți și cu mai multe fațete, toată lumea va fi chemată să-și redirecționeze atenția către zonele din viața lor care necesită cea mai mare grijă, confort și protecție.

21 iun. 2023, 06:00
Horoscopul VERII astronomice: Ce aduce solstiţiul de vară 2023 tututor ZODIILOR

Solstiţiul de vară 2023. Vara este aici și e pregătită cu de toate pentru noi. Deși ultimele luni au pline de evenimente, lucrurile nu devin cu adevărat sălbatice până când Soarele nu intră în semnul cardinal de apă al Racului pe 21 iunie. Acest sezon, ca prim semn de apă al zodiacului, se referă la reconectarea „tu cu nevoile emoționale pe care le-ai avut încă de la naștere”. Și, în ciuda a cât de schimbătoare pot fi lucrurile, vei căuta în mod activ confortul, stabilitatea și securitatea. Așadar, dacă energia versatilă a sezonului Gemeni te face să te simți distras și suprastimulat, nu-ți face griji – horoscopul tău de solstițiu de vară 2023 te îndreaptă către cele mai presante dorințe, tocmai la timp pentru vara fierbinte ce tocmai începe.

Sezonul Racului, ca semn al zodiacului guvernat de Luna, este un moment nu numai pentru a te conecta cu sentimentele tale, ci și pentru a te gândi la ceea ce ai nevoie pentru a te simți mulțumit și ca acasă. Deoarece Luna este zeița cerului, rolul ei principal este de a face lumină asupra aspectelor noastre care sunt adesea trecute cu vederea sau sunt neglijate. Deși stereotipurile acestui semn subliniază latura lui plângăcioasă și sentimentală, acest sezon se referă mai mult la ceea ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță – și la ceea ce au nevoie cei din jur. Pe 21 iunie, când Soarele va ieși din zodia Gemenilor vorbăreți și cu mai multe fațete, toată lumea va fi chemată să-și redirecționeze atenția către zonele din viața lor care necesită cea mai mare grijă, confort și protecție. Deși acest lucru poate să nu sune interesant, energia cardinală a Racului este concentrată intens pe acțiune, dar aceste activități vor fi alimentate în primul rând de dorințele și nevoile tale în continuă schimbare.

Horoscop karmic 20-25 iunie 2023. Se fac ţăndări legăturile toxice, se pune mâna pe „pâine și cuțit”
Când este solstițiul de vară?
Soarele va intra în Rac pe 21 iunie, începând oficial solstițiul de vară. În astrologie, fiecare dintre cele patru semne cardinale marchează începutul unui nou anotimp (Berbecul marchează echinocțiul de primăvară, Racul marchează solstițiul de vară, Balanța marchează echinocțiul de toamnă, iar Capricornul marchează solstițiul de iarnă). Soarele se află în cel mai înalt punct al cerului în această perioadă a anului, rezultând zile mai lungi și nopți mai scurte. Deoarece energia solstițiului este asociată cu inițierea, acțiunea și urmărirea planurilor, te vei simți obligat să pui lucrurile în mișcare în acest sezon, în special în casa Racului din harta natală.

Iată Horoscopul VERII astronomice și cum vor fi influențate zodiile de solstițiul de vară 2023.

BERBEC
Soarele va intra în a patra casă de casă și familie pe 21 iunie, luminându-ți dorința de familiaritate și confort în mediul tău natural. Deși acest sezon contrazice personalitatea ta independentă și asertivă, este un moment excelent pentru a-ți reîncărca bateriile în spatele ușilor închise. Gândește-te la ceea ce ați nevoie pentru a te simți cel mai bine acasă luna aceasta, dragă Berbec. Ar putea fi la fel de simplu ca să petreci timp cu o rudă sau să alegi mâncăruri gătite în casă în loc de ieșit la restaurant.

Solstiţiul de vară 2023. TAUR
Luna aceasta, pe măsură ce se apropie solstițiul de vară, vei căuta împlinirea emoțională prin mediul înconjurător, interesele și studiile tale. Dragă Taur, acesta este un moment bun să te apleci spre locuri și oameni care te fac să te simți în largul tău. Vizitează-ți cafeneaua locală preferată, participă la un eveniment comunitar sau recitește romanul tău preferat. Orice te apropie de locuri familiare sau de lucruri care te fac să te simți în siguranță și pregătit.

Cristina Demetrescu anunţă schimbări majore. Ce zodii sunt binecuvântate până la sfârşitul lunii iunie
GEMENI
Pe 21 iunie, Soarele va intra in Rac, evidențiindu-ti dorința de confort și siguranță în bani și resurse. Acesta este un moment excelent pentru a prioritiza obiectele care au valoare sentimentală sau oferă satisfacție emoțională. De asemenea, este un moment bun pentru a-ți urmări cheltuielile, dragă Gemeni, deoarece unele dintre achizițiile pe care le faci acum pot fi motivate de emoții trecătoare. Cu toate acestea, atâta timp cât nu ești prea emoțional, majoritatea a ceea ce obții acum nu ar trebui să aducă decât sentimente calde și benefice.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.