Horoscopul vieţii: Vezi câţi ani o să trăieşti

Nativii fiecărui semn zodiacal înclină spre un anume tip de alimentație, unii sunt predispuși la vicii, iar alții își duc existența în mod responsabil și calculat, fără a se expune exceselor. În plus, casa a opta în semnul astral ne indică predispoziția pentru a trăi până la o anumită vârstă. Acești factori ne pot ajuta să identificăm, în medie, șansele duratei de viață pentru reprezentanții zodiilor.

16 feb. 2015, 09:52
Horoscopul vieţii: Vezi câţi ani o să trăieşti

Berbec

Fiindcă ai o fire impulsivă, obișnuiești să riști și să te aventurezi în tot felul de situații, nu stai o clipă locului, muncești până la epuizare, de aceea poți să ai deseori probleme de sănătate. Cu toate acestea, poți ajunge să trăiești până în jurul vârstei de 75 de ani.  

Citeşte şi Horoscopul primăverii: Ce îţi rezervă ZODIILE în perioada următoare

Taur

De obicei duci o viață echilibrată, chiar dacă te consumi pentru diferite probleme și te lupți cu stresul. Dacă te odihnești suficient și ai grijă să nu faci excese în privință alimentației, sunt șanse să duci o viață frumoasă până în jur de 70 de ani.

Citeşte şi Horoscopul infidelităţii la bărbaţi: De câte ori eşti infidel în funcţie de zodie

Gemeni

Ai o natură imprevizibilă, duală, de aceea pentru tine există două variante: fie ești genul petrecăreț care nu se dă în lațuri de la asumarea riscurilor care predispun la accidente, fie ai grijă de tine și te temperezi. Poți trăi între  50 – 70 de ani, în funcție de stilul de viață.

Citeste tot articolul pe yve.ro.