Horoscopul zilei de 11 martie 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 11 martie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

10 mart. 2016, 13:47
Horoscopul zilei de 11 martie 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 11 martie 2016 – Berbec

Ai grija la tonul ridicat si la atitudinea critica pe care o abordezi astazi, pentru ca poate fi sursa supararilor unei persoane dragi. Desi te cunoaste foarte bine, se simte jignita de criticile tale, pentru ca nu le merita. Daca ai suparat pe cineva cu o astfel de manifestare agresiva, recunoaste-ti vina si fa un pas spre impacare. O explicatie logica i-ar da mai multe detalii despre motiv nervozitatii tale atunci cand ai declansat disputa si te-ar putea intelege.

Horoscop 11 martie 2016 – Taur

Desi urmezi numai caile juste pentru a-ti duce la indeplinire sarcinile asumate, altii isi baga coada in afacerile tale si strica tot. Tu nu ai nicio vina, ceilalti sunt capul rautatilor, dar reusesc sa-si ascunda atat de bine faptele necinstite, incat vina cade pe umerii tai pe nedrept. Lupta pentru a demonstra adevarul, nu accepta pedepse pe care nu le meriti, deci, daca stii care e realitatea, spune tot, cu argumente si dovezi incontestabile, ca sa scapi de o pata pe care nu o meriti.

Horoscop 11 martie 2016 – Gemeni

Te simti inca blocat intr-o zona fara iesire in care ai alunecat nu demult si, in loc sa-ti aduni fortele ca sa depasesti impasul, parca te afunzi si mai adanc in el. Solutii, cu siguranta, exista, dar nu le poti gasi daca ai tovarasi pesimisti, care nu stiu altceva decat sa vada partea negativa a lucrurilor. Daca te-ai alatura unui colectiv mai optimist, care sa iti ridice si tie moralul, solutiile ar incepe sa apara mult mai repede. Alege, asadar, cu mai multa exigenta colaboratorii care sa te sustina in ce ti-ai propus.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com