Horoscopul zilei de 19 ianuarie. Cum va fi duminica, pentru fiecare zodie în parte

Săptămâna astrală 13-19 Ianuarie 2020 a fost una în care am avut parte de două evenimente majore: Venus a intrat în Peşti, iar Mercur în Vărsător. Iată cum ne influenţează aceste schimbări în ultima zi a acestei săptămâni.

18 ian. 2020, 16:33
Horoscopul zilei de 19 ianuarie. Cum va fi duminica, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Este posibil sa apara astazi un nou proiect, o alta afacere, o anumita cauza carei sa te dedici sau care sa te entuziasmeze destul de mult. Fii atent, pe de o parte, ca sa nu ratezi aceasta ocazie, iar pe de alta parte sa intelegi exact care ar fi pasii pe care ai putea sa-i urmezi astfel incat sa ai parte de rezultate multumitoare, te sfatuiesc astrele.

Taur

Taurii caută cearta cu lumânarea și, mai devreme sau mai târziu, o vor găsi. Apetitul lor pentru conversații dificile, care să le stimuleze imaginația și spiritul critic, i-ar putea duce în situații dintre cele mai dificile, cu persoane redutabile. Dacă ai chef de un duel verbal, asigură-te că îl porți cu un adversar pe care îl respecți și de la care vei avea de învățat.

Gemeni

Gemenii au o zi de duminică fără mari surprize. Vor fi înconjurați de prieteni, de oamenii dragi din familie. E o zi relaxantă, cu alte cuvinte.

Rac

După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental și în relațiile sociale, puteți spune că ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastră. Pe plan profesional, acum aveți ocazia să vă afirmați la justă dumneavoastră valoare și ar trebui să profitați de acest context favorabil, dar cu răbdare și fără să forțați lucrurile.

Leu

Exigența ta va fi cât de curând o problemă pentru cei din jur. Nu neglija faptul că fiecare trăiește după regulile lor.

Fecioară

Astăzi, Fecioarele se vor simţi senzaţional. O să ai parte de o energie incredibilă care te va ajuta să treci cu bine peste toate obstacolele acestei zile. Atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal, o să reuşeşti să rezolvi orice problemă. Este un weekend în care te relaxezi în compania unor persoane dragi. Seara, vei primi veşti extraordinare de la un fost coleg.

Balanţă

Şi Balanţele primesc, astăzi, o veste foarte importantă. Aştepţi acest răspuns de foarte multă vreme şi totul se clarifică. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, este foarte posibil ca în viaţa ta să apară o persoană specială. Iar şansele ca această persoană să te ajute la îmbunătăţirea situaţiei tale financiare sunt foarte mari.

Scorpion

Ziua de astazi iti scoate in cale oameni deosebiti, iti aduce suprize placute sub forma unor intalniri si cunostinte intamplatoare. Sfatul astrelor:rRetine numele persoanelor, asimileaza informatiile primite, cauta sa gasesti solutii de mentinere a unor relatii proaspat creat sau reluate.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să dea dovadă de mai multă înțelegere față de anumite persoane din familie.

Capricorn

Aveți șanse să rezolvați o problema sentimentală. Relațiile cu persoană iubita sunt excelente și puteți să duceți la bun sfârșit tot ce v-ați propus să faceți împreună. Este o zi prielnică proiectelor de viitor și contactelor serioase cu persoane importante.

Vărsător

Astazi ar fi recomandabil sa va concentrati pe imbunatatirea relatiilor sentimentale; climatul astral favorizeaza astfel de demersuri, asa ca ar trebui sa profitati de contextual benefic. Si planul profesional al vietii voastre pare sa fie favorizat; exista perspective clare ca planurile pe care vi le-ati facut ar putea avea succesul scontat. Relatiile cu varstnicii din familie s-ar putea sa fie prejudiciate de unele divergente de opinie; ar fi intelept sa fiti si voi mai ponderati. Poate nu ar fi rau sa ziceti ca ei si, daca veti considera ca asa nu este bine, sa faceti cum credeti voi de cuviinta. Copiii, pe de alta parte, sunt tentati sa va exploteze slabiciunile, asa ca trebuie sa incercati sa nu va lasati manipulati; fermitatea si rabdarea pot fi arme importante in aceasta confruntare a vointelor.

Peşti

Veșnicul îndrăgostit al acestui zodiac și-a pierdut azi orice speranță. Eșyi convins că astrele îți joacă o festă, însă ai să fii surprins până la sfârșitul zilei.