Horoscopul zilei de joi, 17 iulie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP 17 IULIE 2014: Suntem tentati sa ne lasam gandurile sa zburde catre o fantezie, un vis, un obiectiv greu de realizat, fapt care ne distrage atentia de la treburile de zi cu zi si ne scade puterea de gandire logica.

17 iul. 2014, 03:57
Horoscopul zilei de joi, 17 iulie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 17 iulie

Berbecii se simt usor „desumflati” emotional, pe masura ce constientizeaza ca visurile lor, pentru care se zbat mult, sunt tot mai greu de atins. Totodata, Berbecii incep sa se revolte pe ei insisi cand isi dau seama ca au cazut victime propriilor asteptari exagerate. O analiza clara a realitatii ar putea, insa, sa-i faca sa revina cu picioarele pe pamant si sa-si dea seama ca dracul nu-i atat de negru pe cat pare.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 17 iulie
Taurii sunt in forma maxima azi, debordeaza de siguranta si vointa de munca. Apreciaza o oportunitate care li se iveste si cauta sa valorifice toate aspectele pozitive ale acesteia. Tind, insa, sa neglijeze unele obligatii de rutina, casnice, fapt care ar putea sa le aduca cel putin o apostrofare de la cineva din familie.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 17 iulie
In mod natural, Gemenii sunt mai agitati decat nativii altor zodii si dezvolta planuri peste planuri pe care nu pot sa le duca la bun sfarsit, fiind prinsi cu treburile clasice de zi cu zi pe care nu le pot amana. Acest lucru ii frustreaza, ii irita puternic, insa, daca reusesc sa-si canalizeze atentia pe un singur obiectiv, vor putea face progrese pas cu pas, incet-incet, dar sigur.

RAC – horoscopul zilei de joi, 17 iulie
Racii nu-si doresc altceva decat sa fie lasati liberi astazi, sa se bucure de atmosfera, de tot ce-i in jurul lor, avand o predispozitie puternica la visare in aceasta perioada. Atentie insa la asteptarile exagerate pe care tind sa si le creeze. Visatul cu ochii deschisi ar putea sa se soldeze cu o lovitura puternica in momentul impactului cu pamantul.
LEU – horoscopul zilei de joi, 17 iulie
Leii trebuie sa dea dovada de rabdare in atingerea obiectivelor propuse, sa inteleaga ca nu toate lucrurile evolueaza la fel de repede pe cat si-ar dori ei. Decat sa se frustreze ca inca nu au ajuns acolo unde vor ei, mai bine constientizeaza ca nu sunt buricul pamantului, ca unele lucruri nu se afla in controlul lor si ca nu trebuie sa aiba pretentia ca si apropiatii sa considere planurile lor prioritare.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 17 iulie
Fecioarele sunt in stare sa tureze motoarele la maximum pana pierd controlul incercand sa gaseasca solutii la o problema existenta. Insa nu pot face totul de unele singure si se prea poate sa se consume excesiv psihic si emotional depunand atata efort. Mai bine si-l dozeaza cu grija si incearca sa rezolve task-uri pas cu pas, solutia finala venind ceva mai tarziu.

BALANTA – horoscopul zilei de joi, 17 iulie
Balantele abia asteapta sa-si impartaseasca ideile inspirationale la locul de munca astazi, insa unele persoane ar putea ridica cel putin sprancenele la ideile nonconformiste pe care la inainteaza Balantele. Nativii acestei zodii trebuie sa tina cont de rezistenta celor din jur atunci cand isi expun parerile si sa actioneze cu manusi pentru a nu leza egouri prea mari. Chiar daca au dreptate in ceea ce spun, se prea poate ca modul lor de expunere sa se intoarca impotriva lor.

SCORPION – horoscopul zilei de joi, 17 iulie
Scorpionii s-au saturat sa piarda timpul vorbind, dezvoltand idei si solutii. Practic, le-a ajuns toata vorbaria si vor sa actioneze, insa dorinta lor de actiune nu este pe placul altor persoane care prefera sa traga de timp, sa se faca ca muncesc. Atentie la dinamica relatiilor astazi!

SAGETATOR – horoscopul zilei de joi, 17 iulie
Pe plan emotional, Sagetatorii sunt in forma maxima azi, actionand cu determinare in tot ceea ce fac. Insa modul lor de actiune ar putea fi considerat prea incisiv de anumite persoane predispuse la trandaveala. Totusi, nu trebuie sa-si faca griji in relationarea cu ceilalti caci, spre norocul lor, cei din jurul lor au o capacitate vasta de intelegere si-si vor da seama ca este si spre binele lor sa asculte de energicii Sagetatori.

Citeşte mai mult pe lyla.ro