Horoscopul zilei de JOI 6 FEBRUARIE 2020. Tu ce faci azi cu o energie aşa de fină?

Iata horoscopul zilei de azi JOI 6 FEBRUARIE 2020; astazi avem Luna in Rac, cu doar trei zile inainte de spectaculoasa Luna plina in Leu. Cu energia Lunii in Rac, este timpul sa te ocupi mai mult de caminul tau. Drumurile, intalnirile, discutiile, calatoriile, cumparaturile ar trebui sa fie finalizate.

05 feb. 2020, 20:36
Horoscopul zilei de JOI 6 FEBRUARIE 2020. Tu ce faci azi cu o energie aşa de fină?

Cel putin asa ar fi bine pentru ca Luna in Rac te face sa simti drag la gandul de a petrece mai mult timp in casa, cuibarindu-te, poate invitand un cuplu de prieteni pentru cina. Instinctul de cuib este trezit de aceasta energie, deci sa nu fii surprins daca iti vin tot felul de idei legate de casa ta sau relatia ta cu ea. Cum ar fi sa stai mai mult comod pe canapea, cu o cana fierbinte de ceva bun ? Sau poate sa petreci timp la bucatarie pregatind ceva delicios pentru familie sau prieteni?

Casa ta este castelul tau cand Luna este in Rac si niciun restaurant deosebit sau petrecere speciala nu pot egala sentimentul de a fi in caminul tau acum.

Luna e in Rac doar doua zile si jumatate pe luna, deci de ce sa nu profiti de aceasta influenta astrala blanda, calda si feminina ? Focuseaza-te pe ce iti hraneste sufletul, pe ce iti da sentimentul de siguranta.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te vei simti conectat profund cu viata ta azi. Atmosfera este limpede, lasandu-te sa iti vezi progresul facut spre scopurile tale. Vei simti profunda satisfactie, exact asa cum ti se intampla mereu cand ai claritate cu privire la sensul vietii tale. A-ti voie azi sa te culci pe o ureche, sa te bucuri de laurii tai, chiar daca stii prea bine ca inca sunt destule de facut in continuare.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Expandeaza-ti mintea cat de mult poti azi. Exista oportunitati incredibile ce se deschid pentru tine daca urmezi calauzirea transmisa prin creativitate. Urmeaza muzica. Pune mana pe un instrument, mergi la un concert, asculta o trupa cantand live intr-un local. Lasa artistul din tine sa se bucure de orice forma de arta pe care o intalnesti in lume. In aceasta vibratie creativa, tinteste pentru un scop si propune-ti sa nu te lasi pana cand nu il atingi.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ziua de azi zambeste spre oamenii ce au curiozitatea si imaginatia activate. Si acesta esti si tu ! Intrucat este posibil sa nu fii chiar in cea mai buna forma emotionala, vei fi cu atat mai recunoscator pentru darurile aduse de aceasta zi. Daca esti dornic sa intalnesti alta tipologie de oameni decat esti tu sau sa explorezi noi activitati cu prietenii, mergi tot inainte spre asa ceva. Aspectele astrale de azi sustin distractia, deci distreaza-te.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.