Horoscopul zilei de JOI 7 IANUARIE 2021. Ţine-ţi nervii în frâu!

Horoscopul zilei de JOI 7 IANUARIE 2021. Luna calatoreste din Balanta in Scorpion, iar lucrurile devin alunecoase. Saturn si Jupiter fac cuadratura cu Luna, Marte si Uranus ii fac opozitie, iar tu nu trebuie decat sa ramai pe pozitii. Strange din dinti si da tot ce poti tu mai bun. Tine-ti nervii in frau, indiferent ce se intampla.

06 ian. 2021, 23:21
Horoscopul zilei de JOI 7 IANUARIE 2021. Ţine-ţi nervii în frâu!

Horoscopul zilei de JOI 7 IANUARIE 2021. Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscopul zilei de JOI 7 IANUARIE 2021

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cu jovialul Jupiter ce se leaga cu Saturn, iti va fi mai usor sa crezi ca multe lucruri chiar sunt posibile. Totusi in legatura cu o anumita idee, prea multa gandire in exces te poate impiedica sa inaintezi. Ar putea fi vorba de un subiect legat de prietenii sau asociatii tai. Daca poti sa te relaxezi si sa mergi cu valul, vei culege numai beneficii.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Marte cel dinamic este acum in semnul tau. Cu Marte care simbolizeaza calitati precum actiunea si curajul, sa nu fii surprins daca ti se pare ca acestea te-au cam parasit. Nu este totusi adevarat si esti pe cale sa descoperi ce rezerve de putere ai inauntrul tau.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O intalnire cu cineva poate avea un efect profund daca te inspira sa iesi din zona de confort si sa imbratisezi noi posibilitati. Daca este ceva ce credeai ca nu poti face, apoi aceasta persoana are dovezi si metode sa iti arate ca poti. Mai mult, vei vedea ca aveti interese comune, facand ca aceasta prietenie sa fie speciala.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.