HOROSCOPUL zilei de joi, 9 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de joi, 9 aprilie, este una care vine cu multe schimbari in viata profesionala pentru unii nativi si cu schimbari pe plan amoros pentru altii. Exista si o serie de momente tensionate care ar trebui gestionate dupa cum urmeaza.

09 apr. 2015, 05:26
HOROSCOPUL zilei de joi, 9 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop zilnic joi, 9 aprilie

Berbecii au o zi de joi destul de anevoiasa din cauza ca nu le iese absolut nimic din ceea ce isi propun. Este foarte posibil ca acest lucru sa fie o consecinta a faptului ca sunt epuizati in urma efortului depus in ultima vreme.

TAUR – horoscop zilnic joi, 9 aprilie

Taurii se bucura joi de o serie de vesti bune venite din partea unor vechi prieteni. Se pare ca vor avea parte de o serie de castiguri financiare neasteptate, ceea ce ii va face sa fie cat se poate de multumiti.

GEMENI – horoscop zilnic joi, 9 aprilie

Gemenii se bucura joi de o realizare imensa a persoanei iubite. Se simt din ce in ce mai indragostiti de aceasta si isi doresc sa faca tot posibilul pentru a o sprijini in ceea ce intreprinde. Zi buna si din punct de vedere financiar pentru Gemeni, avand in vedere o serie de castiguri bine venite.

RAC – horoscop zilnic joi, 9 aprilie

Zi calma pentru Raci joi, cand vor avea timp si bani pentru a se relaxa si pentru a face fix ceea ce isi doresc. Nu li se intampla nimic rau iar acest lucru ii face sa aiba o zi la care visau de ceva vreme. Vor face cumparaturi si se vor simti bine in sanul familiei.

LEU – horoscop zilnic joi, 9 aprilie

Leii au mult de munca joi, insa fac acest lucru cu placere avand in vedere ca se simt motivati financiar si se simt revitalizati dupa ultimele zile de odihna. Sunt predispusi la castiguri banoase neasteptate.

FECIOARA – horoscop zilnic joi, 9 aprilie

Fecioarele incearca joi sa isi rezolve problemele in amor, insa cu greu reusesc sa faca ceva concludent. Se pare ca persoana iubita a luat deja o decizie in ceea ce priveste viitorul relatiei lor.

Continuarea pe lyla.ro