Horoscopul zilei de luni, 16 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de luni este speciala pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca au loc o serie de evenimente cruciale care ar putea sa le schimbe cursul vietii multora dintre ei.

16 feb. 2015, 07:08
Horoscopul zilei de luni, 16 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 16 februarie
Ziua de luni, 16 februarie, este cu adevarat speciala pentry Berbeci avand in vedere ca persoana iubita le pregateste una dintre cele mai mari surprize ale acestei saptamni. Asa ca vor uita de absolut toate problemele si se vor bucura de surprizele oferite de ziua de luni.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 16 februarie
Taurii se confrunta cu o serie de probleme destul de mari din punct de vedere financiar luni. Ar fi cazul sa isi faca alte planuri cu privire la cariera pe care o au pentru a reusi sa castige din ce in ce mai multi bani.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 16 februarie
Gemenii au o zi de luni minunata din toate punctele de vedere. In primul rand, persoana iubita pare mai fericita ca niciodata ceea ce ii face pe nativii acestei zodii sa fie si ei in al noualea cer. Mai mult decat atat, fac rost de o suma importanta de bani pe care o vor investi in viitorul relatiei lor.

RAC – horoscopul zilei de luni, 16 februarie
Zi de luni linistita pentru Raci din toate punctele de vedere. Faptul ca au castigat o suma de bani recent ii face sa fie cat se poate de relaxati si sa petreaca toata ziua in liniste.

LEU – horoscopul zilei de luni, 16 februarie
Desi sunt destul de obositi, leii se bucura de faptul ca in sfarsit au parte de bani in plus pentru a-si pune in aplicare toate planurile pe care le au pe viitor. Se simt energizati si motivati.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 16 februarie
Fecioarele incearca din toate puterile luni sa isi multumesca sefii insa acest lucru nu le iese prea bine. Asa ca pana la finalul zilei ar trebui sa ia o alegere destul de radicala cu privire la actualul loc de munca. Trebuie sa se gandeasca bine daca sunt dispusi sa renunte la atat de multe lucruri doar de dragul banilor.

Continuarea pe Lyla.ro