Horoscopul zilei de luni, 24 martie. Vezi ce ţi-au rezervat astrele

La inceput de saptamana, toti mai multi dintre noi vom constientiza importanta stabilirii unor obiective realiste, ca urmare a intrarii Lunii in Capricorn.

24 mart. 2014, 06:08
Horoscopul zilei de luni, 24 martie. Vezi ce ţi-au rezervat astrele

BERBEC horoscopul zilei de luni, 24 martie

Berbecii vor fi dispusi sa puna osul la treaba mai mult decat in alte zile pentru a se asigura ca beneficiile de care se bucura nu le vor fi luate. Totusi, eforturile lor nu vor avea efectul scontat, cel putin nu pe moment. Se prea poate sa fie nevoie sa adopte o stragegie noua. Pe langa bunavointa, berbecii vor fi nevoiti sa actioneze mai mult in interes propriu.

CITESTE SI: Horoscopul săptămânii 24-30 martie 2014. Vezi ce surprize îţi fac astrele

TAUR – horoscopul zilei de luni, 24 martie

Desi taurii obisnuiesc sa gandeasca inainte sa spuna ce au pe suflet, faptul ca sunt nevoiti sa tina un secret ii face sa se simta tot mai agitati, mai putin confortabili. Totusi, nu trebuie sa-si faca griji ca vor supara pe cineva apropiat lor. Pana una alta, nu conteaza atat de mult detaliile mesajului transmis de taur, cat atitudinea lor onesta si intentiile lor bune in discutiile cu ceilalti.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 24 martie

Chiar si cu cele mai bune intentii, gemenii ar putea supara pe cineva important din anturajul lor, cineva care are putere de decizie asupra lor sau cineva a carui parere conteaza mult pentru nativii acestei zodii. Gemenilor le este recomandata adoptarea unei atitudini mai umile, mai modeste. Uneori, nu strica sa-si ceara scuze chiar daca intentiile lor au fost, initial, bune.

RAC – horoscopul zilei de luni, 24 martie

Racii simt ca sunt intr-un punct in care nu mai au nimic de pierdut, motiv pentru care sunt dispusi sa-si asume riscuri, in ciuda preferintelor lor pentru confort si siguranta. Din fericire, chiar nu au lucruri importante de pierdut, motiv pentru care se pot manifesta liber si pot spune exact ceea ce gandesc in relatiile cu cei din jur.

LEU – horoscopul zilei de luni, 24 martie

Planul de atat al nativului din leu, la inceputul saptamanii, este impresionant, dar nu perfect. Situatia generala a leului este in proces de schimbare. Poate fi vorba de situatia de la locul de munca sau din viata personala. Oricum ar fi, o decizie luata pripit astazi ar putea fi nepotrivita a doua zi, pentru ca situatia de fapt este in continua schimbare. Leii ar trebui sa se fereasca de la a lua hotarari majore, ci sa astept cu rabdare desfasurarea evenimentelor.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 24 martie

Fecioarele isi vor putea directiona starea de nervozitate spre productivitate. O mie si unul de ganduri le strabat prin minte, iar de o parte din ele ar putea chiar sa se foloseasca in activitatile zilnice. In jurul lor sunt oameni care ar putea fi impresionati de initiativele lor ingenioase, chiar daca, la prima vedere, ar putea parea radicale. Este momentul potrivit de afirmare!

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 24 martie

Balantele vor avea parte colegi cooperanti si de sustinere din parte superiorilor, dar s-ar putea ca actiunile propriu-zise ale acestora sa nu fie, in prima instanta, pe placul nativilor acestor zodii. Mai mult, la prima vedere, balanta ar putea avea impresia ca un coleg apropiat, poate chiar partenerul de cuplu actioneaza in defavoarea lui. Insa este o impresie falsa, iar judecarea la rece a situatiei o sa faca balanta sa-si dea seama ca toate actiunile sunt, de fapt, spre binele lui.

SCORPION – horoscopul zilei de luni, 24 martie

In urma unei reevaluari a propriilor planuri, scorpionii ar putea avea parte de o reusita financiara luni. Din fericire, nativii acestei zodii sunt dispusi sa-si asume actiuni radicale pe care, pana in prezent, nu le-ar fi indraznit. Motivul? Sunt deschisi la nou si invata foarte repede strategii si tehnici noi care le vor fi de folos in activitatea de zi cu zi. Scorpionii vor da, totodata, dovada de o ampla capacitate de adaptare.

Citeste mai mult pe lyla.ro