Horoscopul zilei de MARŢI 11 IUNIE 2019. Astrele ne cer armonie! Reuşeşti să o ai?

Astazi Luna este in Balanta si avem ocazia sa aducem echilibru in ce domeniu avem nevoie. Cu Luna in Balanta avem liber la shopping si sa ne facem afacerile asa cum dorim, in armonie. Toata saptamana se afla sub imperiul evenimentului astral special ce apare o data la 13 luni: opozitia dintre Jupiter, cea mai mare planeta a sistemului solar, a cincea planeta de la Soare, cu insusi Soarele. Acest tranzit ne ajuta si pe noi cu oportunitati si energii benefice pentru implinirea dorintelor.

10 iun. 2019, 19:31
Horoscopul zilei de MARŢI 11 IUNIE 2019. Astrele ne cer armonie! Reuşeşti să o ai?

Efectul sau dureaza, spun specialistii, aproape toata luna iunie ! Jupiter va straluci foarte puternic pe cerul noptii, luminat de Soare, pentru ca opozitia lor asta inseamna, ca Jupiter, Pamantul si Saturn sunt aliniati. Acest efect se mai numeste si Jupiter plin (exact ca la Luna plina) decat ca Jupiter „aprins” de Soare este de cateva ori mai stralucitor ca Luna.

Cu acest context special al intregii saptamani, ne prinde bine azi cu Luna in Balanta care este toata despre iubire si relatii. Este o zi buna sa verificam cum stam in relatia cu cei importanti. Balantei ii place sa ii aiba pe toti la bord si sa fie bine cu toti. Este un semn sociabil si ii pasa ca lucrurile sa fie facute corect. Daca ai de lamurit ceva cu cineva, azi e o zi buna sa o faci. Gasiti un teren comun si ajungeti la o intelegere.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi vei pune toate eforturile tale pentru a rezolva un subiect central ce iti domina viata in aceasta perioada. Sunt sanse ridicate sa te decuplezi de la obligatii sau evenimente sociale sau chiar financiare ca sa rezolvi ce e de facut. Insa sa stii ca graba strica treaba si e valabil si azi. Daca vrei rezultate constructive in orice faci azi, cheia este rabdarea. Doar suntem cu Luna in Balanta careia ii place echilibrul si armonia.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca cumva te-ai simtit ignorat in ultimele zile fie pe buna dreptate fie ca doar ti s-a parut, astazi e o zi in care poti capta atentia tuturor. Lumina se reflecta pe tine, esti element central in lumea ta si iti vei justifica pozitia ridicandu-te la nivelul tuturor asteptarilor. Tot azi poate sa apara in viata ta un vechi prieten, o veche persoana cu care aveai o buna relatie iar la munca vei derula relatii satisfacatoare, asa cum iti sta bine cu Luna in Leu.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi este o zi buna sa te ocupi temeinic de mediul fizic din jurul tau. Daca ai de aranjat gradina, fa-o. Daca ai de reparat un produs electrocasnic sau de mobilier, fa-o acum. Daca ai de organizat documente sau diverse lucruri prin casa, profita de energia zilei si fa aceste lucruri. Luna in Balanta are rabdare si ne sustine pentru echilibru si armonie in viata noastra.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.