Horoscopul zilei de marţi 16 MARTIE 2021. Ai nevoie de răspunsuri?

Iata horoscopul zilei de azi marti 16 MARTIE 2021. Aranjamentul planetar de azi te indeamna sa faci sapaturi, sa descoperi ce se ascunde dincolo de adevarul stiut. Ramai concentrat si vei afla ce trebuie sa stii.

15 mart. 2021, 23:17
Horoscopul zilei de marţi 16 MARTIE 2021. Ai nevoie de răspunsuri?

Horoscopul zilei de marţi 16 MARTIE 2021. Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscopul zilei de marţi 16 MARTIE 2021

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Focul din stomacul tau se incinge si te poti gasi in situatia de a fi anxios sa dovedesti un punct de vedere important pentru tine. Sa nu fii surprins daca ajungi sa te ciondanesti cu cineva din acest motiv daca nu alegi pacea. Fii atent sa nu te lasi convins de modul de gandire al cuiva fara sa cercetezi inainte ca sa vezi exact ce spune persoana si ce vrea de fapt de la tine. Sfat : Respira adanc mai des si asta te va ajuta sa capeti si mentii calmul necesar pentru orice situatie.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Experiente fantastice sunt pregatite pentru tine azi cat timp ramai conectat si prezent la tot ce se intampla in jurul tau. Situatiile sunt coapte pentru tine ca sa iti asumi un rol de lider. Nu fii ezitant sa faci o miscare majora dar nu fii surprins nici daca altii se pot supara si li se zburatacesc penele. Cel mai probabil va fi multa vorbarie dar nu multa negativitate atintita asupra ta. Ai culoar verde. Sfat : Incepi sa vezi clar pe termen lung si sa ai o perspectiva mai buna. Iti controlezi bine emotiile si vei castiga energie. Te vei simti in forma mai buna daca te ingrijesti mai bine de rezervele tale de energie.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este o zi buna sa iti folosesti magia de vindecare. Natura ta umana este plina de compasiune si ai atingere delicata. Creezi armonie acolo unde existi. Azi ai putea interactiona cu unii prieteni ce trec prin unele provocari personale. Poate doresti sa le oferi sfaturi ajutatoare. Cand vrei, esti un psiholog innascut si iti place sa ii asisti pe oameni oferindu-le solutii practice asa cum numai tu le vezi. Sfat : radarul tau emotional este foarte treaz si te face sa fii selectiv. La cate se intampla in jurul tau, oricata lume iti cere ajutorul si prezenta, lasa-te ghidat de dorinta ta. La nevoie, fii si singur pentru ca energia ta are nevoie.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.