Horoscopul zilei de marti, 17 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Constiinta sociala este trezita in cazul nativilor mai multor zodii. Parca constientizam tot mai mult propriul rol pe care-l jucam in “universul familiei”.

17 feb. 2015, 06:06
Horoscopul zilei de marti, 17 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 17 februarie
Cooperarea cu apropiatii devine tot mai importanta pentru Berbecii care constientizeaza tot mai mult faptul ca este necesara implicarea lor pentru solutionarea problemelor. Mai mult, nativii din Berbec isi dau seama ca pozitia lor, sugestiile lor nu sunt suficiente pentru a iesi dintr-o situatie problematica si ca doar ascultand si de nevoile celorlalti vor avea succes. Isi reevalueaza unele actiuni din trecut si descopera ca mai multa toleranta din partea lor ar fi avut efecte pozitive.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 17 februarie
Taurii descopera ca este poate cel mai nepotrivit moment sa-si impartaseasca sentimentele si trairile. Desi sunt bine intentionati, felul puternic emotional, chiar dramatic de prezentare ar putea genera tensiuni pe fondul unei incapacitati de intelegere a ansamblului. Taurilor le este recomandat sa tina pentru ei astazi ce simt, sa incerce sa se detaseze emotional si sa caute mijloace de a se relaxa. Astfel risca sa explodeze la un moment dat ca un butoi cu pulbere.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 17 februarie
Gemenii nu se pot abtine de la visare. Isi imagineaza urmatoarea mare aventura, o mare schimbare in viitorul lor. Sunt dispusi sa iasa din zona lor de confort, nevoia de schimbare fiind mai mare decat stabilitatea obtinuta pana in prezent. Atat timp cat isi gestioneaza cu precautie impulsurile negative, pot avea o zi relaxanta, chiar implinitoare, in ciuda treburilor pe care le au de facut. Insa nu este inca momentul potrivit sa ia vreo decizie drastica ce le-ar influenta masiv viitorul.

RAC – horoscopul zilei de marti, 17 februarie
Racii s-au saturat sa li se puna tot mai multe responsabilitati in carca. Desi initial s-au aratat binevoitori, chiar voiau sa ajute, acum descopera ca au fost usor exploatati chiar si de persoane apropiate lor care s-au bazat pe capacitatea buna de gestionare a oricaror situatii in care se afla Racii. Ar putea fi nevoie de purtarea unei discutii mai tensionate, dar in baza unor argumente clare. Atentie, insa! Racii nu trebuie sa dea curs impulsurilor lor emotionale si sa faca din tantar armasar daca vor sa fie luati in seama.

LEU – horoscopul zilei de marti, 17 februarie
Leii sunt pe punctul de a face o mare descoperire. Aceasta poate viza viata lor profesionala sau pe cea personala. Oricum, li se vor deschide ochii cu privire la o chestiune foarte importanta pentru ei. In lumina noilor informatii obtinute, Leii vor putea lua cele mai bune decizii, care pe viitor ii va implini sufleteste mai mult decat pot constientiza in momentul de fata.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 17 februarie
Fecioarele sunt morocanoase si dau dovada de lipsa de toleranta si de creativitate. Par sa poarte azi ochelari de cal, fapt care va ridica multe sprancene atat in mediul profesional, cat si acasa. Fecioarele au nevoie de o pauza prelungita, de mai multa odihna pentru a-si limpezi mintea si a se incarca cu energie pozitiva. Altfel, vor isca conflicte chiar si fara sa intentioneze.

Continuarea pe lyla.ro.