Horoscopul zilei de marti, 19 august. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Suntem din ce in ce mai inclinati sa speram la mai bine, sa ne lasam imaginatia sa zburde, dar aripile ne sunt repede taiate pe masura ce ne dam seama ca nu putem evita anumite aspecte neplacute, dar concrete din viata de zi cu zi.

19 aug. 2014, 04:47
Horoscopul zilei de marti, 19 august. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 19 august

Berbecii sunt, de regula, destul de siguri pe ei insisi, mai ales atunci cand fac afirmatii importante in fata mai multor oameni. Insa, de data asta, ar putea sa spuna ceva ce vor regreta mai tarziu pe fondul neintelegerii celor din jur. Oricum ar fi, se pot trezi in situatia in care vor fi nevoiti sa dea numeroase explicatii pentru gesturile sau pentru vorbele lor.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 19 august
Taurii se vor simti expusi astazi, avand senzatia ca toate trairile lor persoanale sunt expuse pe tapet in fata tuturor. Astfel, ar putea sa se simta vulnerabili, compatimiti sau chiar blamati de unele voci neprietenoase din jur. Isi vor gasi insa taria de a trece peste si a nu da importanta rautatilor din jurul lor, cu atat mai mult cu cat vor fi placut surprinsi de sustinerea unor oameni de la care chiar nu se asteptau sa primeasca o mana de ajutor.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 19 august
Este ziua potrivita comunicarii in cazul Gemenilor, insa nativii acestei zodii ar putea intampina dificultati in a se face intelesi, pe fondul unei stari meditative care ii incearca. Chiar daca unele persoane din jurul lor nu vor fi pe aceeasi lungime de unda, Gemenii vor avea parte de intelegerea celor apropiati.

RAC – horoscopul zilei de marti, 19 august
Racii simt nevoia sa se destainuie, sa-si exprime temerile si sperantele mai ales in fata partenerului de cuplu sau a unei persoane foarte apropiate lor. Atentie insa! Unele cuvinte rostite risca sa fie interpretate gresit, deci Racii trebuie sa fie cu mare bagare de seama cum pun problema.

LEU – horoscopul zilei de marti, 19 august
Leii ar putea sa se trezeasca in mijlocul unei furtuni puternice. O cearta, o situatie foarte incomoda ar putea sa le strice ziua fortandu-i sa-si lase toate planurile deja facute deoparte pentru a cauta solutia de rezolvare pentru o problema care, in realitate, nu le apartine.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 19 august
Fecioarele incearca sa se foloseasca de informatiile pe care le au la dispozitie in cel mai bun mod posibil. Insa, pe masura ce incearca sa puna toate lucrurile cap la cap, vor descoperi ca unele persoane din cercul lor profesional le-au ascuns anumite aspecte esentiale activitatii lor. De aici se pot isca certuri aprinse. Fecioarele trebuie sa dea dovada de cumpatare pentru a nu se pune in situatii incomode din care sa iasa sifonate.

Continuarea pe Lyla.ro