Horoscopul zilei de marţi, 23 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Zi de marti plina de evenimente care mai de care mai neasteptate pentru majoritatea nativilor zodiacului. Schimbari mari in plan amoros si financiar.

23 iun. 2015, 05:56
Horoscopul zilei de marţi, 23 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 23 iunie

Zi de marti cel putin interesanta pentru nativii din Berbec datorita unor schimbari destul de mari pe plan profesional. mai precis, se apre ca superiorii acestor nativi decid ca ar fi cazul unei evaluari personale decisive pentru viitorul vostru.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 23 iunie

Taurii se confrunta marti cu o serie de persoane care dau semne ca ar vrea sa le dea de furca la locul de munca. Nativii acestei zodii isi dau seama ca au mai multi dusmani decat au crezut pana acum, lucru ce ii intrizteaza destul de mult.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 23 iunie

Zi de marti minunata pentru Gemeni, avand in vedere ca reusesc sa realizeze absolut tot ceea ce si-au propus. Persoana iubita le da o veste minunata si se prevad foarte multe situatii benefice pe plan profesional.

RAC – horoscopul zilei de marti, 23 iunie

Racii se simt din ce in ce mai bine marti, din punct de vedere fizic. Nativii acestei zodii reusesc in sfarsit sa treaca cu brio peste o problema de sanatate care le-a dat destul de multe batai de cap.

LEU – horoscopul zilei de marti, 23 iunie

Zi linistita pentru Lei, avand in vedere ca marti reusesc in sfarsit sa se odihneasca dupa ce in ultimele zile s-au cam epuizat muncind. Mai mult decat atat, persoana iubita le face o adevarata surpriza financiara.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 23 iunie

Fecioarele incearca marti sa isi impuna punctul de vedere la locul de munca din cauza ca au impresia ca cineva incearca sa le strice planurile. Superiorii lor vor pleca urechea si le vor da castig de cauza.

Continuarea pe Lyla.ro

Citeşte şi Horoscopul pentru săptămâna 22-28 iunie