Horoscopul zilei de marţi, 4 august: probleme pentru Fecioare

HOROSCOP: Zi de marti, 4 august, destul de plina de evenimente, care mai de care mai neasteptate pentru toti nativii zodiacului. Exista sansa ca viata unora dintre ei sa se schimbe radical, datorita lucrurilor ce se vor intampla azi.  

04 aug. 2015, 06:09
Horoscopul zilei de marţi, 4 august: probleme pentru Fecioare

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 4 august
Zi de marti cel putin interesanta pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca li se face o propunere de natura profesionala pe care cu greu o vor putea refuza. Este posibil sa schimbe locul de munca foarte curand.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 4 august
Si taurii au o zi de marti destul de palpitanta, din punct de vedere emotional insa. Nativii acestei zodii au marea surpriza sa descopere ca exista o persoana care-i simpatizeaza pe ascuns. Acest lucru va face sa fie foarte optimisti in ceea ce le priveste viitorul amoros.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 4 august
Gemenii au o zi de marti de milioane! Afla o serie de vesti minunate in ceea ce priveste un nou loc de munca pe care il vandeaza de ceva vreme si, mai mult decat atat, persoana iubita da dovada de din ce in ce mai mult atasament. Pe deasupra, fac rost si de o importanta suma de bani.

RAC – horoscopul zilei de marti, 4 august
Zi minunata de marti si pentru nativii di Rac. Acestia isi dau seama ca o persoana foarte draga lor si destul de apropiata reuseste cu brio sa iasa dintr-o stare destul de rea, prin propriile forte. Acest lucru ii va face pe nativii din Rac sa fie foarte mandri de acea persoana.

LEU – horoscopul zilei de marti, 4 august
Leii au o zi de marti neobisnuita, avand in vedere ca au ocazia sa dea dovada de tenacitate la locul de munca. Acest lucru nu va trece neobservat de catre superiorii lor, ceea ce ii va face pe nativii din Leu sa fie foarte multumiti de ei insisi.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 4 august
Fecioarele incearca marti sa faca in asa fel incat problemele pe care le-au avut pana acum cu persoana iubita sa dispara. Din pacate, acest lucru nu se intampla ceea ce-i va face pe nativii din Fecioara sa fie si mai tristi. Insa, nu ar trebui sa dispere, avand in vedere ca lucrurile se vor rezolva de la sine, in curand.

Continuarea pe Lyla.ro.