Horoscopul zilei de marţi, 9 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Zi de marti destul de dificila pentru unii dintre nativii zodiacului, avand in vedere ca se vor lovi de o serie de schimbari pe plan amoros pe care nu le doresc neaparat. Au loc si evenimente decisive la locul de munca si totodata apar noutati pe plan financiar.

09 iun. 2015, 04:32
Horoscopul zilei de marţi, 9 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 9 iunie
Zi de marti destul de agitatat pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca sunt pusi in fata unor alegeri destul de grele. Se poate ca spre seara sa decida ca au de facut o seroe de schimbari mari pe plan amoros.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 9 iunie
Taurii se bucura marti de o serie de vesti bune cu privire la starea lor financiara. Nativii acestei zodii reusesc sa iasa dintr-un impas monetar in care au intrat in urma cu mai multe luni, din cauza cheltuielilor excesive.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 9 iunie
Zi minunata de marti pentru Gemeni, avand in vedere ca li se rezolva o serie de probleme de natura financiara care i-au cam facut sa fie destul de stresati in ultima vreme. Nativii acestei zodii reusesc sa se puna, de marti incolo, inapoi pe picioare din punct de vedere financiar.

RAC – horoscopul zilei de marti, 9 iunie
Racii se simt din ce in ce mai bine marti, din punct de vedere fizic. O afectiune care le da batai de cap de cateva zile deja da semne ca este pe cale sa se vindece.

LEU – horoscopul zilei de marti, 9 iunie
Desi sunt destul de obositi, Leii reusesc marti sa gaseasca puterea sa petreaca momente frumoase alaturi de persoana iubita. Nativii acestei zodii intra de marti intr-o perioada foarte benefica pentru ei.

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 9 iunie
Fecioarele isi dau seama marti ca ar fi cazul sa incerce sa schimbe locul de munca, din cauza ca intalnesc din ce in ce mai multe probleme. Mai precis, este vorba despre atitudinea sefilor care incepe sa ii deranjeze destul de mult pe nativii acestei zodii.

Continuarea pe Lyla.ro