HOROSCOPUL zilei de miercuri, 1 iulie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Zi de miercuri, 1 iulie, foarte interesanta pentru toti nativii zodiacului. Astrele pregatesc unele dintre cele mai neasteptate evenimente.

01 iul. 2015, 05:36
HOROSCOPUL zilei de miercuri, 1 iulie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 1 iulie
Ziua de 1 iulie este destul de agitata pentru nativii din Berbec din cauza ca au parte de o serie de certuri cu persoana iubita. Se pare ca relatia lor nu se indreapta tocmai pe cel mai bun fagas.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 1 iulie
Taurii pe de alta parte de bucura miercuri, 1 iulie, doar de momente pasionale si senzuale in cuplu. Se simt foarte bine in compania jumatatii lor, ceea ce ii va face sa fie foarte multumiti.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 1 iulie
Zi minunata de miercuri pentru Gemeni, avand in vedere ca primesc o serie de vesti foarte bune cu privire la viitorul lor profesional. Acest lucru ii face pe nativii din gemeni sa capete din ce in ce mai multa speranta. Se afla intr-o perioada incredibil de buna pentru ei.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 1 iulie
Racii au o zi de miercuri linistita in care vor avea ocazia sa petreaca momente de calitate in compania unei rude apropiate pe care o iubesc foarte mult. Acest lucru ii va face sa se simta iubiti la randul lor.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 1 iulie
Leii se bucura miercuri de o zi relaxanta, in care reusesc sa se odihneasca destul de bine, dupa ce in ultima vreme au muncit pana la capatul puterilor. Nativii din aceasta zodie se bucura de toata afectiunea persoanei iubite.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 1 iulie
Fecioarele se trezesc pe 1 iulie in postura de a fi nevoite sa dea o serie de explicatii cu privire la trecutul lor zbuciumat. Nativii acestei zodii reusesc pana la urma sa clarifice absolut toate lucrurile.

Continuarea pe Lyla.ro