Horoscopul zilei de miercuri, 20 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Zi de miercuri destul de agitată pentru majoritatea nativilor zodiacului.

20 apr. 2016, 05:33
Horoscopul zilei de miercuri, 20 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Berbec

Imbratiseaza ideea acestei zile in care te vei simti un pic mai ametita si mai zapacita, dar vei fi fericita. Nu incerca sa te fortezi pentru a incerca sa faci vreun lucru care stii ca n-o sa-ti iasa cum vrei. Mentine-ti optimismul si abordeaza problemele dintr-o maniera mai jucausa.

Taur

Cei care te stiu cu adevarat sunt constienti de puterea pe care tu o ai, insa au o oarecare idee si despre cine esti tu cu adevarat. Nu ezita sa pari si un pic mai slaba sau sensibila in fata celor in care ai incredere. Iti va prinde bine sa te mai relaxezi din cand in cand.

Gemeni

Te vei regasi intr-o atitudine destul de ciudata astazi, intrucat ai vrea sa fii activa si sa nu te lasi deloc cuprinsa de o stare de moleseala, insa va trebui ca in a doua parte a zilei sa faci loc starii de meditatie si liniste pentru a putea termina ziua in echilibru.

Rac 

Fii pregatita pentru lupta astazi. Vei avea partea de multe confruntari cu cei apropiati si cu cativa dintre colegi, insa vei reusi sa le faci fata cu brio daca vei avea argumentele pregatite. Fereste-te de izbucniri si nu uita ca poti rezolva orice cu calm. Dupa o zi atat de solicitanta, vei avea nevoie de relaxare. O baie calda si un pahar de vin te vor ajuta sa te linstesti.

Leu 

Astazi va trebui sa dai dovada ca esti in controlul oricarei situatii si vei fi testata pentru aptitudinile tale. Nu te stresa si nu fi emotionata. Poti sa treci cu usurinta peste provocarile de peste zi. Va trebui sa ai doar incredere in tine pentru ca esti pregatita de mult timp pentru asa ceva.

Fecioara

Un coleg sau un prieten apropiat iti va parea suparat sau distant, asa ca vei incerca sa afli ce se intampla. Asta s-ar putea sa-ti afecteze si tie eficienta, asa ca daca intalnesti un perete nu insista. Mai bine pregateste o intalnire in afara orelor de munca si vezi ce poti face pentru a ajuta. Iar daca ajutorul tau este refuzat, atunci continua sa-ti vezi de treaba.

Citeşte continuarea pe lyla.ro