HOROSCOPUL zilei de miercuri, 20 mai. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Zi de miercuri plina de evenimente neasteptate care vorintoarce la 180 de grade intreaga viata a nativilor zodiacului.

20 mai 2015, 05:21
HOROSCOPUL zilei de miercuri, 20 mai. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 20 mai
Berbecii sunt mai manati astazi decat deobicei sa-si arate latura creativa pe care o au. Descopera noi moduri de exprimare de sine si se simt si incurajati sa actioneze altfel decat ar fi facut-o in mod normal. Prind avant si, mai cu seama, curaj sa demareze un plan de viitor pe care-l considerau, pana astazi, dificil de realizat.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 20 mai
Desi vor sa progreseze profesional, Taurilor le lipseste viata personala. Le este dor de timpul petrecut cu familia, cu persoana iubita, cu prietenii apropiati si se simt trasi intr-o valtoare profesionala care nu-i multumeste cu nimic. Pentru Tauri vine o perioada de reevaluare a prioritatilor.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 20 mai
Gemenii nu-si vad capul de treburi astazi. O multime de chestiuni de rezolvat cad in sarcina lor. Insa toate acestea nu sperie Gemenii, caci energia pozitiva de care debordeaza ii ajuta sa gaseasca rapid solutii si sa actioneze eficient. Gemenii vor termina ziua cu un sentiment puternic de satisfactie personala.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 20 mai
Racii vor sa-si schimbe abordare cu privire la situatia lor financiara. Desi nu sunt stramtorati, nativii din Rac constientizeaza ca va urma o perioada mai dificila in care vor fi nevoiti sa cheltuiasca mai multi bani. Racii sunt prevazatori, fapt care o sa le serveasca in viitorul apropiat.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 20 mai
Desi stiu prea bine ca trebuie sa-si prioritizeze nevoile, schimbarile emotionale prin care trec fac Leii sa fie puternic conflictuali astazi. Vor sa actioneze rapid, sa nu mai stea pe tusa, sa solutioneze ce-i de solutionat si sa puna capat oricaror discutii in contradictoriu pe care le considera inutile. Pe acest fond, ar putea aparea tensiunii in relatiile Leilor.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 20 mai
Fecioarele sunt mai concentrate astazi pe nevoile lor spirituale decat pe chestiunile pragmatice din viata lor. Astfel ca isi lasa imaginatia sa zburde si chiar intreprind unele actiuni care vor genera surprindere in randul cunoscutilor lor. Totusi, Fecioarele urmeaza o directie buna si se pot increde in instinctele lor si in viitorul apropiat.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro