Horoscopul zilei de MIERCURI 30 OCTOMBRIE 2019. Întâlnire specială Venus şi Mercur!

MIERCURI 30 OCTOMBRIE 2019; Mercur si Venus se intalnesc azi in Scorpion. Cele doua planete personale ce ne influenteaza comunicarea si iubirea / relatiile s-au mai intalnit in septembrie in Fecioara, insa acum Mercur este aproape ca si retrograd si intreaga lume isi tine respiratia.

29 oct. 2019, 18:59
Horoscopul zilei de MIERCURI 30 OCTOMBRIE 2019. Întâlnire specială Venus şi Mercur!

Este o zi buna sa ne impamantam si sa gasim elemente comune cu oamenii din relatiile noastre.

Conversatiile ating ceva profund in noi, chiar vindecator, deci pastreaza-ti cuvintele pentru cine le merita cu adevarat. Luna e in Sagetator acum, distantandu-ne cat de mult poate de Scorpion si primim un indiciu cu privire la o perspectiva mai ampla a ceea ce traim, simtim care este scopul a ce se intampla. Poti simti orice de la o usoara eliberare pana la una intensa.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Studiind in avans informatii este cu adevarat un avantaj pentru tine. Fii doar atent sa nu devii prea destept si sa ii epatezi pe cei care nu sunt la fel de pregatiti ca tine. Nimanui nu ii plac oamenii cu nasul pe sus, deci evita sa iti faci dusmani. Nesiguranta te deranjeaza acum mai mult ca adevarul. De aceea trebuie sa discuti cu un partener onest, chiar daca conversatia este neplacuta. Foloseste ajutorul astrelor pentru proiecte solicitante ; este un bun moment sa vii cu o idee si sa stralucesti. Ai multa energie si esti in conditie fizica buna ; daca nu te-ai simtit asa in ultimul timp, acest lucru se va schimba in bine.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca esti prea prins de tehnologii si aplicatii ale telefoanelor mobile, este cazul sa iti amintesti si de romantism. Fa-te mai bine confortabil la lumina unei lumanari de ambient la baie, singur sau in doi. Relaxeaza-te. Deschide-te spre mai multa odihna. Nu iti uita prietenii, acorda-le atentie. Intalneste-te cu cineva drag la o cafea, de exemplu. Viata inseamna lucruri marunte care aduc bucurii speciale. Daca nu te simti bine emotional, nu uita sa meditezi.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Evita situatiile complexe la munca, acasa sau in plan amoros. Confruntari inutile te pot baga in belele. Nu e de mirare ca nu esti suficient de atent la ce se intampla in jurul tau si esti cu capul in nori. Incearca sa te impamantezi. Ai nevoie mai mult ca oricand de pace, deci nu iti lasa colegii sa iti distraga atentia cu flecareli inutile. Mergi la o plimbare in culorile toamnei. Ai nevoie de odihna si de aer curat.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.