Horoscopul zilei de sâmbătă, 31 martie 2018. Ce îţi aduce luna nouă albastră în Balanţă

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 31 martie 2018, ziua ce aduce atât marele eveniment astral al finalului de martie, Luna plină albastră din Balanţa, dar şi finalul lunii martie, o luna cu adevărat spectaculoasă în întâmplări şi daruri.

30 mart. 2018, 19:18
Horoscopul zilei de sâmbătă, 31 martie 2018. Ce îţi aduce luna nouă albastră în Balanţă

Luna simbolizeaza emotiile si felul in care ele influenteaza mintea ; datorita apropierii ei de Pamant este considerata unul din corpurile ceresti cu cea mai mare influenta asupra oamenilor. Practic, Luna este astrul ceresc care seteaza starea emotionala a oamenilor, pe masura ce tranziteaza semnele zodiacului.

Afla aici totul despre Horoscop weekend 30 martie – 1 aprilie dat de influenta Lunii pline albastre din Balanta.

In astrologie, planetele si corpurile ceresti sunt considerate fiinte energetice ce afecteaza viata si stadiile de evolutie ale oamenilor de pe Pamant. Fiecare planeta este asociata cu o calitate fizica, emotionala si mentala. Amplasarea planetelor si distanta lor fata de Pamant sunt factori importanti ce determina calitatea si intensitatea influentelor lor.

Cum te influenteaza contextul astral al momentului? Iata!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca simti si vezi ca ai prea multe pe tava, invata sa delegi. Daca nu accepti ajutor, atunci cei dragi si apropiati pur si simplu se vor opri in a-si oferi sustinerea. E sanatos pentru tine si pentru echilibrul relatiilor sa imparti treburile cu cei implicati la randul lor in ele dar si sa accepti sa primesti ajutor. Orienteaza-te sa petreci timp cu o Fecioara, ea iti va da o perspectiva utile cu privire la organizarea muncii si a vietii personale.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Nu abuza de puterea pe care astrele ti-o incredinteaza. Daca nu te intelegi cu cineva, lasa-i in ritmul lor si sa traiasca conform gandirii lor, macar ca si semn de respect, insa nu cauza o situatie chiar inutila, altfel vei juca rolul agresorului fara sa ai nevoie de asa ceva.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Oamenii te iau prea mult de bun si tu continui sa cazi mereu in capcana asta desi tu stii mai bine cum stau lucrurile pentru binele tau. Venus este planeta a carei influenta si energie subtila te face sa realizezi cui si de ce trebuie sa continui sa zambesti si pe cine sa elimini din viata ta. Asculta-ti instinctele azi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.