Horoscopul zilei de vineri, 11 martie şi pentru weekend

Horoscopul zilei de vineri, 11 martie. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru weekend.

11 mart. 2016, 06:30
Horoscopul zilei de vineri, 11 martie şi pentru weekend

Berbec – Ar trebui sa fii foarte atenta astazi sa nu cazi in plasa visurilor pentru ca s-ar putea sa-ti fuga minte la orice altceva, numai la responsabilitatile tale nu. Fii mai precauta cu medicamentele pe care le iei pentru ca s-ar putea sa-ti creeze anumite probleme cu concentrarea. Fii mai atenta astazi si incearca sa ramai focusata.

Taur – Esti ceruta in toate partile si toata lumea trage de tine. Fie ca vorbim de munca sau, pur si simplu, de distractie toata lumea te vrea langa ei. Prioritizeaza-ti evenimentele si incearca sa nu-ti ignori prea tare treaba pe care o ai de facut. E bine sa combini munca cu distractia, dar nu favoriza ultima in defavoarea primei. Nu iti doresti probleme la munca.

Gemeni – Astazi fii pe faza la munca si da-ti interesul pentru a participa in toate noile propuneri pentru ca s-ar putea ca un pic mai mult efort sa te duca exact acolo unde vrei. Ai ochit o pozitie de foarte mult timp si s-ar putea sa ajungi acolo daca arati ca ai ceea ce trebuie pentru a fi promovata. Trage tare si totul va fi bine.

Rac – Te-ai cam saturat de atmosfera monotona a fiecarei zile, asa ca iti cauti o activitate noua. Poate ar fi bine sa te apuci de un pic de exercitiu fizic sau sa incerci un hobby nou care te va ajuta sa-ti gasesti un job mai bun. Pe seara rasplateste-te cu o baie calda si un pahar de vin pentru a te odihni asa cum se cuvine.

Leu – Ziua asta o vei trai cu intensitate pana la capat. Vei fi solicitata la maximum, asa ca pregateste-te sufleteste de acasa pentru o zi plina. Vei intampina oameni care vor fi foarte incapatanati astazi, asa ca inarmeaza-te cu rabdare si incearca sa nu rabufnesti la vreun client sau la vreun coleg. Ziua asta este un adevarat test pentru tine. Incearca s-o parcurgi cu brio!

Fecioara – Iti vei da seama ca e destul de greu sa fii in cea mai buna forma a ta astazi. Chiar daca te mananca gandul ca nu poti sa dai 100%, nu te incapatana si nu te forta. S-ar putea sa faci mai mult rau decat bine, asa ca lasa lucrurile sa vina de la sine. Pregateste-te pentru un somn bun si odihneste-te cum trebuie!

Citeşte continuarea pe lyla.ro