Horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie şi pentru weekend

Zi de vineri şi un weekend destul de agitat pentru toţi nativii.

18 sept. 2015, 05:00
Horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie şi pentru weekend

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend
Berbecii se confrunta vineri cu o serie de probleme de natura financiara, care daca nu sunt rezolvate in timp util i-ar putea afecta foarte mult in viitorul apropiat. Astfel, ar trebui ca pana la finalul zilei sa le rezolve, pentru a avea un weekend linistit.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend
Taurii se bucura vineri de toata afectiunea persoanei iubite care gaseste tot felul de noi metode de a-si dovedi dragostea. Asa ca se prevede un weekend cat se poate de romantic pentru nativii din Taur.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend
Gemenii au o zi de vineri si un weekend cel putin relaxante. Pe langa faptul ca fac rost de o suma importanta de bani, nativii acestei zodii au si persoana iubita alaturi pentru a le face aceste trei zile si mai frumoase.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend
Racii au o zi de vineri 18 norocoasa, in ciuda credintelor populare care spun ca ar fi incununata de ghinion. Este vorba despre un noroc financiar care ii va face sa se simta minunat pe parcursul intregului weekend.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend
Leii au o zi de vineri destul de obositoare insa avand in vedere ca le place foarte mult ceea ce fac, nu vor lua in seama epuizarea. in weekend vor petrece clipe frumoase alaturi de persoana iubita si se vor bucura de realizarile personale.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 18 septembrie si pentru weekend
Fecioarele ar trebui sa fie atente vineri ca nu cumva sa calce pe bataturi pe cine nu trebuie! Este vorba despre unele riscuri pe care si le-ar putea lua la locul de munca si care ar putea sa ii puna pe nativii acestei zodii in impas. In weekend vor petrece alaturi de cei dragi.

Continuarea pe Lyla.ro.