Horoscopul zilei de vineri, 20 iunie şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP 20 IUNIE 2014: Tanjim dupa senzatia pe care ne-o da adrenalina care curge prin sange, motiv pentru care actionam spontan si chiar impulsiv, chiar daca ne expunem la anumite riscuri. Urmeaza un weekend de pomina pentru toata lumea.

20 iun. 2014, 04:26
Horoscopul zilei de vineri, 20 iunie şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 20 iunie si de weekend

Berbecii sunt tot mai tentati sa-si asume riscuri vineri si in weekend, fiind dispusi chiar sa intoarca relatii aparent stabile cu susul in jos doar pentru a se simti mai vii. Insa, cu astfel de comportament, ar trebui sa-si asume si consecintele negative de dupa. Berbecii risca sa deterioreze niste relatii de care depind viitoare promovari profesionale.

TAUR –  horoscopul zilei de vineri, 20 iunie si de weekend
Desi ziua de vineri incepe cu calm, ritmul devine tot mai rapid pe parcursul weekendului, iar Taurii intra in hora cu mare avant, dorind parca sa accelereze si mai mult cursul evenimentelor. Chiar daca ziua de munca nu s-a terminat, nativii acestei zodii sunt departe de orice concentrare profesionala, preferind sa-si ocupe timpul cu activitati cu adevarat incitante. Taurilor li se vor ivi si oportunitati de distractie, dar trebuie sa aleaga cu grija dintre ele caci exista riscul ca acceptul lor sa supere pe cineva foarte apropiat si foarte drag.

GEMENI –  horoscopul zilei de vineri, 20 iunie si de weekend
Toata ziua de vineri, Gemenii sunt in asteptarea imprevizibilului. Chiar incercati de o stare de anxietate, in ciuda faptului ca nu vor aparea evenimente neprevazute, cel putin nu in prima parte a zilei, nativii din zodia Gemeni nu-si gasesc locul si nu se pot concentra asupra treburilor pe care le au de facut pentru ca au senzatia continua ca ceva major se va intampla in weekend. Iar senzatia se va adeveri incepand de vineri seara!

RAC –  horoscopul zilei de vineri, 20 iunie si de weekend
Racii se vor simti surmenati de toata aglomeratia zilei de vineri, multe dintre sarcinile lor parand greu de realizat in contextul agitatiei generale din jurul lor. Racii incearca din rasputeri sa rezolve unele probleme mai vechi, dar rezultatul final nu este cel dorit de ei. In loc sa se demoralizeze, mai bine pasuiesc anumite activitati pentru ca, intr-o zi mai linistita, au mai multe sorti de izbanda. Asa ca cel mai bine ar fi sa se bucure de un weekend linistit, departe de toti si toate.

LEU –  horoscopul zilei de vineri, 20 iunie si de weekend
Leii se trezesc cu fata la cearsaf vineri, incepandu-si ziua destul de indispusi. Starea lor nu se va ameliora odata cu trecerea orelor, simtindu-se pe parcurs tot mai obositi emotional. In contextul unei stari de spirit destul de proaste, Leii risca sa se certe cu unii apropiati si sa petreaca un weekend solitar.

FECIOARA –  horoscopul zilei de vineri, 20 iunie si de weekend
Fecioarele au un program foarte incarcat. De unele sarcini pe care ar trebui indeplinite vineri nici nu au timp sa se ocupe, motiv pentru care vor lucra si zilele urmatoare la ceea ce nu au reusit sa finalizeze. Din pacate, prea mult timp pentru ei insisi nu vor avea nativii din Fecioara.

Continuarea pe Lyla.ro