Horoscopul zilei de vineri, 21 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

O saptamana de munca se termina, pentru multi dintre noi, cu o dorinta acerba de debarasare de problemele zilnice, dar si cu nevoia de a realiza visuri marete. In mintile noastre va fierbe idealismul, pe masura ce Luna patrunde in Sagetator. Totusi, putini vor da curs dorintelor si visurilor lor, pentru intrarea lui Neptun in Pesti are un efect de domolire a impulsurilor, dar si a entuziasmului.

21 mart. 2014, 06:44
Horoscopul zilei de vineri, 21 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC

Realitatea berbecilor va fi alterata de fanteziile lor, in unele cazuri nativii acestei zodii intampinand dificultati in a face diferenta intre ce este real si ce este imaginar, provenit din spectrul mintii unde dezvolta fel de fel de dorinte si idealuri. Intrarea Lunii in Sagetator va stimula berbecii in a face lucruri marete si le va revigora starea de spirit. Weekendul o sa-i prinda pe nativii acestei zodii intr-o stare de bine, plina de optimism.

TAUR

Taurii se afla in fata unei multitudini de oportunitati, dar le va fi greu sa se decida. Noroc ca au in jurul lor prieteni buni care le vor veni in ajutor cu sfaturi. Taurii ar trebui sa analizeze atent sfaturile primite, chiar daca nu sunt siguri de intentiile prietenilor sau ale colegilor. Oricum ar fi, taurii vor putea extrage niste invataminte de viata de pe urma sfaturilor primite, invataminte care le vor fi de mare ajutor pe viitor.

GEMENI

Gemenii nu vor intampina niciun obstacol in activitatea lor de vineri, dar nu le-ar strica sa incetineasca ritmul in tot, de la munca, la viata sociale, caci pe fondul unui ritm mult prea alert risca sa se expuna unor probleme emotionale, atat intrinseci lor, cat si cu relatiile pe care le au. Pe de alta parte, gemenii se vor simti rupti in doua din punct de vedere psihic. Desi nu trebuie sa ia nicio decizie majora tocmai vineri, sufletul le spune gemenilor sa actioneze intr-un fel, in timp ce circumstantele in care se afla le impune o alta conduita.

RAC

In pofida ultimelor zile, in care racii au fost destul de agitati, vineri vor reusi sa se linisteasca si chiar sa fie multumiti de ei insisi. Coconul lor de siguranta, de care rareori se dezlipesc, va parea si mai primitor, si mai placut.

LEU

Desi vor depune eforturi, vineri, pentru a-si mentine increderea in sine, leii vor deveni tot mai constienti de conflictele emotionale prin care trec si pe care incearca, totusi, sa le ascunda. Nativii din leu ar putea sa-si aminteasca de un eveniment marcant din copilarie sau li s-ar putea impartasi un secret de catre cineva. Oricum ar fi, leii se vor simti mai vulnerabili. Insa nu trebuie sa se dezica de trairile lor, ci sa le infrunte, pentru aceasta este calea catre evolutie personala.

FECIOARA

Un oarecare grad de frustrare va marca ziua de vineri a fecioare, pentru ca vor avea impresia ca sunt manipulate sau, cel putin, influentate in mod puternic de catre o anumita persoana. Dar nu trebuie sa se dea deoparte, indiferent de situatia intampinata, ci sa apeleze la gandirea lor analitica pentru a-si dea seama de starea de fapt exacta.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro