Horoscopul zilei de VINERI, 22 IUNIE 2018. Soarele şi Uranus îşi dau mâna. Stai să vezi acum

Horoscop zilnic. Iată acum horoscopul zilei de VINERI 22 iunie 2018 pentru fiecare zodie.

21 iun. 2018, 20:06
Horoscopul zilei de VINERI, 22 IUNIE 2018. Soarele şi Uranus îşi dau mâna. Stai să vezi acum

Dupa ziua de ieri a solstitiului de vara si a intrarii Soarelui in zodia Rac, acum are loc o miscare foarte interesanta pentru noi care il implica pe marele, rebelul si celebrul Uranus din Taur despre care s-a scris si vorbit atat de mult. Uranus s-a mutat recent in Taur pana in 2024 iar azi este in sextil cu Soarele. Iar Luna ce este de azi in Scorpion pentru tot weekendul este pregatita sa agite lucrurile.

Sa ne tinem bine, surprizele sunt pe cale sa apara si miscari socante sa se manifeste!

Cu Soarele in sextil cu Uranus, sa ne pregatim pentru un weekend ca un roller-coaster din parcul de distractii. Aventura incepe maine, cand suntem indemnati de astre sa facem ceva traznit, sa indraznim mai mult decat rutina uzuala, macar pentru Vineri seara.

Lucrurile chiar pot arata sexy cu aceasta miscare plus Luna in Scorpion. Poti fi dornic sa gusti din fructul interzis si sa traiesti viata pe autostrada cu Luna in Scorpion.

Un sextil este un aspect benefic in astrologie, deci sunt mari sanse sa reusesti sa iti manifesti propria revolutie, propria schimbare. Tot ce trebuie sa faci este sa insfaci oportunitatea de a iesi din rutina obisnuita a gandirii si a vietii zilnice. Lucrurile se pot dezvolta cat ai clipi din ochi asa ca mentine-ti antenele ridicate si radarul in alerta!

De Vineri seara, Luna intra in Scorpion si ne asteapta un weekend mistic si profund.

Citeste aici Horoscopul de weekend 22-24 iunie cu Luna in Scorpion.

 Aceasta Luna in Scorpion construieste premizele pentru o mare dezvaluire ce vine o data cu Luna plina in Capricorn de la sfarsitul lunii.

Intre timp insa, fii indraznet ! Lupta pentru dreptatea ta ! Vinde-ti o idee ! Vorbeste cu cineva un subiect profund pe care pana acum nu ai indraznit sa il abordezi !

Luna si Soarele in armonie iti dau increderea sa avansezi cu viteza maxima inainte cu planurile tale. Cat despre Luna in opozitie cu Uranus ? Stai sa vezi cum va fi noaptea de Vineri!

 Citeste aici Cum iti merge sub zodia Racului in functie de zodie.

Iata cum stai azi VINERI 22 iunie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

 Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te afli la capatul de primire al unui lant de oportunitati. Dar poate fi un pericol ca oboseala simtita recent sa te faca sa scapi printre degete oportunitati. Asa ca este timpul sa te odihnesti si sa faci schimbari necesare in stilul de viata, cu clarificarea prioritatilor.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi simti ca ai o zi buna si chiar ai motiv sa simti asa. Este o zi in care ar trebui sa marchezi o victorie majora. Visele tale se pot implini, deci nu ezita. Incepe prin a lucra la treburi neterminate ca sa poti avansa fara planuri lasate in vant. Nu te lasa tras in jos de detalii fara sens sau sa faci din tantar armasar. Ramai focusat si vei putea depasi orice fel de obstacol al zilei.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Poti simti o oarecare indoiala azi. Asta te poate duce sa vezi anumite situatii intr-o noua lumina si sa chestionezi anumiti oameni in care inainte aveai o incredere oarba si care nu merita. Este bine sa fii prudent cu privire la altii si sa nu dezvalui chiar totul despre tine dintr-o data, pentru ca unii pot profita de asta. Nu iti subestima intelectul si asculta-ti intuitia. Acestea sunt instrumente de baza care te duc la concluzii corecte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.