Horoscopul zilei de vineri, 24 aprilie, şi pentru weekend

Zi de vineri si un weekend speciale pentru noi toti, date fiind evenimentele ce se petrec pe plan financiar si personal, in special.

24 apr. 2015, 06:28
Horoscopul zilei de vineri, 24 aprilie, şi pentru weekend

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 24 aprilie, si pentru weekend

Agitatia resimtita astazi de Berbeci ar putea sa ii rupa de rutina specifica acestei zile, tocmai pentru ca vor fi tentati sa actioneze grabit. Nativilor acestei zodii le este recomandat sa-si acorde timp si sa devine cei mai aspri critici ai propriei persoane. In felul acesta vor putea analiza rational evenimentele zilei si gestioneze situatiile delicate intr-un mod practic. Mai bine sa fie prevazatori decat sa le para rau mai tarziu.

Citeşte şi Horoscop CHINEZESC 24 aprilie: Care sunt cuvintele zilei

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 24 aprilie, si pentru weekend

Taurilor le va fi greu sa-si dea seama daca este indicat sa-si asculte prietenii, sfaturile venite de la acestia, sau daca ar fi mai bine sa actioneze dupa propriul fir logic, fara influente exterioare. Pentru a iesi din impas, Taurii ar trebui sa inteleaga ca situatia in care se afla nu are o rezolvare buna si una gresita, ci pur si simplu moduri de solutionare si evolutie diferite. Asadar, oricum ar face, rezultatul final nu va fi unul defavorabil lor, cel mult vor avea mai mult de tras de pe urma unor decizii prin care le pot ingreuna propria munca.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 24 aprilie, si pentru weekend

Gemenii simt nevoia de apreciere, de recunoastere mai ales din partea prietenilor si a familiei. Desi vor primi cateva cuvinte de lauda, acest lucru nu o sa le tempereze dorinta de afirmare si apreciere, motiv pentru care starea lor de spirit ar putea fi umbrita de gandul care le apare in minte: ca fac ceva gresit. Din pacate, sa-si schimbe tacticile la mijlocul drumului nu este o solutie, pentru ca vor fi, fara indoiala, blamati pentru o astfel de actiune. Cel mai bine este sa-si asculte intelepciunea interioara si sa lase gesturile lor sa vorbeasca pentru ei.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 24 aprilie, si pentru weekend

Racii au in fata lor un drum, o calatorie, o iesire si sunt mari sanse sa fie singuri pe aceasta cale. Chiar daca nu-si doresc sa porneasca singuri la drum, se prea poate ca nivelul lor de frustrare sa creasca semnificativ pe masura ce asteapta pe cineva care sa-i acompanieze. Oamenii din jurul Racilor ar putea sa dea din cap in semn de aprobare, dar asta nu inseamna ca nu exista riscul sa intoarca spatele nativilor acestei zodii cand va veni vorba de acea “calatorie”. Cel mai bine ar fi ca Racii sa se bazeze doar pe ei insisi in aceasta perioada.

Citeşte şi Cel mai bun job pentru tine în funcţie de zodie

LEU – horoscopul zilei de vineri, 24 aprilie, si pentru weekend

Aproape totul pare sa necesite mai mult timp decat s-au asteptat nativii din Leu. Totodata, ei primesc tot mai multe semnale care le indica o schimbare de energie, o fluctuatie care ar putea sa le pericliteze un plan sau chiar sa le naruiasca un proiect profesional sau o dorinta personala. Oricum ar fi, nu astazi este ziua deciziilor pentru Lei, indiferent cat de tentati vor fi, la un moment dat, sa-si ia lumea in cap. Ar fi indicat sa-si acorde cateva zile sa li se limpezeasca gandurile.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 24 aprilie, si pentru weekend

Fecioarele se vor arata foarte sigure pe sine si nu se vor da in laturi de la a desfiinta o idee, o propunere cu argumente solide. Din pacate, insa, chiar si cele mai nepretentioase discutii pot genera tensiuni si chiar racirea anumitor relatii, mai ales pe plan profesional. Desi este vorba de o singura astfel de zi, Fecioarele trebuie sa tina cont si de celelalte inconveniente minore din trecut. Acestea se aduna si risca sa pericliteze o relatie personala importanta. Pentru a nu se pierde pe drum sau a nu se trezi cu o problema majora in fata lor, Fecioarele ar trebui sa-si mentina mintea deschisa si sa manifeste toleranta.

Continuarea pe Lyla.ro.


loading...