HOROSCOPUL zilei de vineri, 26 septembrie, şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Preconceptiile noastre si vechile presupuneri sunt puternic zguduite astazi cand situatii inedite ne ajuta sa ne dam jos ochelarii de cal si sa vedem realitate din alta perspectiva. Nativii mai multor zodii prezinta o mai mare deschidere si intelegere a vietii de zi cu zi.

26 sept. 2014, 05:36
HOROSCOPUL zilei de vineri, 26 septembrie, şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de vineri 26 septembrie, si pentru weekend

Berbecii incep ziua cu entuziasm, asteptand zilele libere urmatoare, insa o problema de familia ar putea sa le strice starea de spirit pozitiva. Ar putea fi vorba de o problema mai veche, deja cunoscuta, dar ignorata sau amanata pana in prezent, care revine sa le tulbure echilibrul emotional. Berbecii ar putea sa se enerveze pe ei insisi, fiind constienti ca lipsa lor de interes in aceasta chestiune au facut lucrurile sa ia amploare in mod negativ. Totusi, experienta din trecut o sa-i ajute in gasirea unei solutii.

TAUR – horoscopul zilei de vineri 26 septembrie, si pentru weekend

Taurii simt cum o tensiune mai veche cu o persoana apropiata sta sa rabufneasca. Ingrijorator este ca tensiunea inca nu a ajuns la nivel maxim, putandu-se acumula si mai multa pentru a face si mai multe ravagii. Insa Taurii ar trebui sa vada partea plina a paharului in aceasta problema si sa „atace” chestiunea cu diplomatie, printr-o discutie deschisa. Noroc ca astazi sunt mai toleranti decat deobicei, iar natura lor expansiva si uneori impulsiva este mai temperata.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri 26 septembrie, si pentru weekend

O interactiune intensa o sa se produca astazi in viata nativilor din Gemeni. Vor fi expectativa toata ziua, asteptand sa se prabuseasca ceva deasupra lor sau sa le iasa ceva cu adevarat bine. Este ziua extremelor pentru ei, iar Gemenii se vad nevoiti sa gaseasca echilibrul de mijloc intre situatii care nu au nicio legatura una cu alta. Suportul persoanei iubite sau a familiei le va fi de mare folos.

RAC – horoscopul zilei de vineri 26 septembrie, si pentru weekend

Racii simt nevoia sa fuga de lista lunga de responsabilitati pe care o au de indeplinit. O voce interioara parca le spune ca trebuie sa-si realizeze obligatiile pentru a sta linistiti in zilele libere care urmeaza, insa starea lor de spirit usor daramata ii face sa se porneasca foarte greu. Este ziua in care Racii trebuie impinsi de la spate ca sa faca ceva.

LEU – horoscopul zilei de vineri 26 septembrie, si pentru weekend

Leii risca sa declanseze o cearta in casa din cauza unei reactii exagerate pe care o vor avea intr-o situatie delicata. Lipsa de diplomatie si neglijenta in relatia cu apropiatii ar putea sa raneasca mai multe sentimente in casa in care locuiesc. Noroc ca, pe parcurs, dupa ce se linistesc, Leii isi vor da seama de greseala facuta si vor incerca cu bunavointa si toleranta sa o remedieze, astfel ca seara le va aduce armonie in casa.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri 26 septembrie, si pentru weekend

Totul pare sa se miste prea repede pentru Fecioare, iar nivelul lor de energie este prea scazut pentru a face fata ritmului alert. Sunt prinsi pana peste cap de obligatii. Chiar daca incearca sa se eschive, sunt putine sanse sa reuseasca, asa ca mai bine iau mata de coada si fac tot posibilul sa indeplineasca cat mai multe sarcini pentru ca si ei, si ceilalti sa poata sta linistiti zilele urmatoare.

Citeste continuarea pe Lyla.ro