Horoscopul zilei DUMINICĂ 23 FEBRUARIE 2020. Luna Nouă în Peşti este astăzi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 23 FEBRUARIE 2020; Luna Noua de astazi are loc in Pesti este primul eveniment major al Lunii in timp ce Soarele se afla in Pesti. Soarele si Luna se intalnesc in aceasta zodie emotionala de apa, ultima destinatie a Soarelui din anul astrologic inceput pe 20 martie 2019 o data cu Soarele in Berbec. Tot aici Mercur este deja retrograd iar Neptun, planeta viselor, asista la aceasta lunatie frumoasa, la acest nou inceput.

22 feb. 2020, 19:11
Horoscopul zilei DUMINICĂ 23 FEBRUARIE 2020. Luna Nouă în Peşti este astăzi!

Energia Pestilor este speciala, spirituala, orientata pe visare, pe simtire, sentimente si creativitate, deci ne putem astepta in aceste zile sa ne simtim extra intuitivi, romantici si inspirati artistic. Gratie si altor aspecte planetare legate de Luna, sunt zile foarte bune pentru a profita de talentele si interesele noastre naturale, pentru a petrece timp cu prieteni de suflet, pentru a imbratisa spontaneitatea vietii si sincronicitatea Universului.

Luna Noua de februarie aduce una din cele mai pozitive energii ale evenimentelor Lunii din 2020, spun astrologii. Cu Soarele, Luna, Mercur si Neptun in Pesti, aceste zile ce inconjoara Luna Noua pot functiona ca prim pas spre realizarea unui vis important.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Poti incepe sa petreci timp cu un nou grup de prieteni. Nevoile tale sociale s-au schimbat in ultimele luni. Tanjesti constant dupa varietate iar prietenii iti pot parea prea previzibili si poti pierde interes pentru ei. Daca asta simti, petrece timpul cu oameni foarte creativi. Mergi la un concert muzical sau intra intr-un grup de actori printr-o cunostinta comuna si auzi discutiile lor. Sfat : este o perioada in care esti plictisit de rutinele tale zilnice. Un stil de viata sedentar nu ti se potriveste si chiar iti face bine sa fii in continua miscare. Daca nu gasesti medii creative in care sa mergi, fa sport si miscare fizica spre a capata energii si puteri noi.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Azi te-ai putea decide sa pornesti intr-o noua aventura. Esti pregatit sa traiesti unele experiente pline de entuziasm. Poate ca este timpul sa planifici in detaliu urmatoarea ta odisee. Iti poate placea o drumetie sau alpinism sau sa explorezi paduri in ploaie sau sa vezi cum este in safari. Visele iti pot fi mai largi ca viata si unele chiar se pot implini. Sfat : azi vei vedea totul dintr-un unghi mai pozitiv si cei din jur vor observa asta. Foloseste-ti imaginatia, entuziasmul si talentele pentru beneficiul tuturor. Fereste-te de aerul conditionat si de frig in general pentru ca esti sensibil la efectele sale azi.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Din punct de vedere emotional, azi te poti izbi de un zid de caramida daca vei considera ca sentimentele tale nu sunt suficient de respectate si recunoscute asa cum ai dori sa fie. Daca continui sa proiectezi permanent acea imagine de putere emotionala si duritate, oamenii vor fi si ei in schimb duri cu tine sau se vor uita la tine sa ii sustii tu pe ei si nu invers. Acum este o zi in care poti lasa garda jos, cere ajutor si incurajare daca asta simti ca ai nevoie. Sfat : daca iti este mai bine sa iei o pauza si sa evadezi din realitatea vietii ca sa te reincarci, fa-ti acest bine. Si dormi mai mult !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.