HOROSCOPUL ZILEI: Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII, MIERCURI 23 octombrie 2019

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

23 oct. 2019, 08:14
HOROSCOPUL ZILEI: Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII, MIERCURI 23 octombrie 2019

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 23 octombrie 2019.  

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – FEHU (cu fata in sus). Bucura-te de succesul si prosperitatea pe care le vei primi dar nu uita sa le imparti cu altii, pentru ca generozitatea este o caracteristica importanta a adevaratei prosperitati, in special daca nu te astepti la recompensa.

 

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – EIHWAS (cu fata in sus). Runa iti arata ca te afli pe calea buna spre visele tale. Pot fi anumite intarzieri in planurile tale, si in timp ce ai putea crede ca esti impiedicat, de fapt unele amanari sunt chiar un lucru bun pentru ca iti dau timp sa faci un pas in spate si sa vezi imaginea mai mare. Ai parcurs un drum lung pana aici si trebuie sa vezi orice amanare drept o oportunitate de a verifica ca totul este la locul sau si ca ai toate informatiile necesare pentru a lua decizii. Acum este timpul pentru o revizuire inainte de continuarea calatoriei tale.

 

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – EHWAS (cu fata in sus). Runa indica faptul ca este posibila o schimbare de plan, schimbare de locatie sau o calatorie. Aceasta schimbare nu pare a fi o surpriza si tu te-ai gandit deja la ea sau te-ai pregatit sa se intample. Aceasta runa anunta faptul ca schimbarile vor fi gradate in locul uneia mari si uriase. Aceasta parte a calatoriei tale prin viata este una pozitiva deci bucura-te de ea, oricat de infricosatoare pare a fi la inceput.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.