Horoscopul zilei MARŢI 10 DECEMBRIE 2019. Se deschide portalul adevărului

MARTI 10 DECEMBRIE 2019. Mercur in Sagetator face trigon cu Chiron aflat in Berbec, ceea ce da cuvintelor un inteles profund. Au loc discutii importante , in care adevarul este vital. Jupiter si Chiron au deschis portalul adevarului si al vindecarii, in timp ce Mercur iti da aripi sa razbesti. Spune ce ai pe suflet! Luna in Taur iti creeaza un spatiu in care te simti in siguranta.

09 dec. 2019, 19:42
Horoscopul zilei MARŢI 10 DECEMBRIE 2019. Se deschide portalul adevărului

Spune ce ai pe suflet! Te indeamna Mercur si Chiron

Este timpul sa spui adevarul. Sagetatorul nu este renumit pentru tactul sau si nici Berbecul. Mercur este in Sagetator, Chiron este in Berbec. Nu mai ai cum sa ascunzi adevarul. Ai oportunitatea de a spune ce simti si de a vindeca trecutul. Jupiter si Chiron te ajuta sa vezi altfel lucrurile si sa le dai un alt inteles.

Poti spune ce ai pe suflet. Luna te protejeaza si nu te lasa sa spui ceva gresit. Si chiar daca vei spune ceva ce va deranja pe cineva, lucrurile se vor clarifica repede.

Odata ce Luna intra in Gemeni, toata lumea va avea urechi. Si vei avea o multime de lucruri despre care sa vorbesti. E nevoie de deschidere si flexibilitate. Ai sansa de a ajunge in profunzime si de a vindeca rani vechi, de a da o perspectiva noua unei relatii vechi.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Incearca astazi sa nu exagerezi si sa duci lucrurile la o proportie mai mare decat este cazul. Comporta-te matur ai responsabil si vei vedea ca absolut orice subiect sau provocare are o solutie si o rezolvare. Asta iti permite sa iti organizezi ziua in jurul a ce este cu adevarat semnificativ pentru sufletul tau. Vei ajunge la pace si liniste ca sa iti pui treburile in ordine.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi te simti complet sigur pe sine si increzator in tine si in lucrurile in care crezi. Planetele sunt de partea ta si te vor ajuta sa iti realizezi ce iti pui in minte. Incearca sa eviti sa actionezi haotic si pripit. Nu ramane izolat, doar tu pentru tine. Nicio persoana nu este o insula pustie.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi ai ganduri si emotii discordante. Pe de-o parte, te simti inspirat si capabil sa pui efortul necesar, pe de alta parte te simti sub multa presiune deci tinzi sa te grabesti in ce faci. Incearca sa mentii un echilibru si sa nu sari peste propriile limite. Accepta lucrurile exact asa cum sunt. Daca incerci sa fortezi prea tare schimbari, poti ajunge zdrobit.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.