Horoscopul zilei MARTI 3 MARTIE 2020. E a treia zi, din a treia luna a anului! Ce-ti aduce?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 3 MARTIE 2020. Astazi este o zi speciala. Este a treia zi, din a treia luna anului. Din punct de vedere numerologic, ziua poarta incarcaturi vibrationale speciale. Pentru a intelege mai bine magia cifrei 3, ia in calcul urmatoarele "coincidente". Traim intr-o lume tridimensionala, pe a treia planeta de la soare si toata viata noastra are trei elemente principale: inceput, mijloc si final – nastere, viata, moarte.

02 mart. 2020, 19:30
Horoscopul zilei MARTI 3 MARTIE 2020. E a treia zi, din a treia luna a anului! Ce-ti aduce?

Din punct de vedere astral, ziua este la fel de interesanta.

Venus inca in Berbec face cuadratura cu Saturn in Capricorn. Astazi, totul este despre dragoste, dar si despre bani. Si, parca, nimeni nu pare a fi generos. Nici cu dragostea, nici cu banii. Nu este cea mai buna zi sa ceri mariri de salariu, dar nici sa-ti marturisesti sentimentele, in speranta ca simte acelasi lucru pentru tine.

Si, totusi, Luna in Gemeni vine sa faca lumina. Iti da posibilitatea sa dicerni intre ce e bine si ce nu e bine pentru tine. Ce merita sa faci un sacrificiu? Iubesti cu adevarat o persoana sau este un capriciu. Esti angajat in ceea ce faci 100%?

Este abia marti, nu trebuie sa te ingrijorezi. Fii conservator in alegerile tale, investeste doar in lucrurile de care esti 100% sigur. Arata-ti dragostea si respectul doar in fata celor in care ai 100% incredere. Iubirea este neconditionata, insa nici nu trebuie sa-ti faci asteptari prea mari. Totul va trece, lucrurile se vor clarifica si vei putea face alte actiuni in zilele ce urmeaza.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te simti pozitiv si entuziast, insa ar trebui sa ai grija si sa te mai temperezi putin. Agitatia te poate forta sa faci greseli care vor fi greu de remediat ulterior. Tine-ti mania sub control, evita tensiunile si disputele cu cei din jurul tau.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai multe vise si aspiratii, insa este timpul sa treci de la teorie la practica. Organizarea si planificarea sunt esentiale pentru a transforma ceea ce ai in cap, in ceva concret si real. Daca intampini obstacole si dificultati, nu te sfii sa ceri ajutorul cuiva de incredere.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Un puseu de spirit umanitar si dorinta de a face un bine de mare folos te poate gasi implicat in diverse actiuni de caritate ca sa gasesti pe cele pe care vrei sa le ajuti cu adevarat. Oricum, banii se pot duce pe tot felul de scopuri umanitare diferite ceva prea repede fata de gustul tau. Poate ca e bine sa gasesti un singur grup care se potriveste crezurilor tale si sa investesti doar acolo. Pastreaza si pentru alte cauze care merita altadata.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.