Horoscopul zilei MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020. Start pentru sezonul Peşti 2020

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020; La Multi ani, Pesti de pretudindeni! Soarele intra in cea de-a 12 a zodie si ultima, locul unde atingem nivelul cel mai inalt de spiritualitate si imaginatie, in Pesti, unde suntem cei mai romantici si unde ne pregatim sa inchidem socotelile cu iarna. Indrazneste sa visezi, spun Pestii! Faptul ca natura ne imbie sa petrecem mai mult timp in casa inseamna indemn sa ne folosim imaginatia.

18 feb. 2020, 20:18
Horoscopul zilei MIERCURI 19 FEBRUARIE 2020. Start pentru sezonul Peşti 2020

Uita si iarta – iata mottoul Pestilor pentru noi.

Simte compasiune. Simte ca te poti uni cu semenii tai. Pestii toate modurile posibile prin care sa fim una, sa fim conectati. Si toate acestea fac minuni pentru inima. Este cea mai romantica, creativa si inspirata perioada din an. Exprima-ti sufletul!

Si nu te teme ca ai putea fi prea visator. Cel putin azi, Luna este in pragmaticul Capricorn deci nu vom pierde contactul cu realitatea si cu focusul pe rezultate, planuri, scopuri. Daca ai ceva de demonstrat pana la finele zilei, vei reusi.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca ai in fata 10 oferte de aperitive in meniu, iti poate fi greu sa alegi una singura. Simte-te liber sa alegi doua sau mai multe. Nu lasa indecizia sa te incetineasca. Nu privi acest lucru ca pe ceva negativ. Cheia azi este sa te duci cu valul. Expandeaza-ti visele cat de departe si de mult doresti. Simte-te bine si distreaza-te cat timp iti poti asuma responsabilitatea pentru actiunile tale.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Dintr-o data, lucrurile pot parea complicate pentru tine. Ceva stresant poate escalada si nu esti sigur daca esti stapan pe toate situatiile. La lucrurile cate un pas pe rand. Rezolva aspecte pe masura ce apar. Daca te agiti prea rau in mintea ta, te poti simti prea coplesit de ce te temi si ajungi sa nu mai gestionezi situatii altminteri total de stapanit. Nu transpira la lucruri marunte.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Lucrurile pot fi oarecum confuze pentru tine azi. Nu te simti ca si cum trebuie sa intelegi totul mereu. De fapt, acest lucru poate sa fie chiar total imposibil. Orice ai face, asigura-te ca esti tu insuti. Lasa-ti natura creativa sa straluceasca de-a lungul zilei. Alti oameni sunt destul de maleabili, deci ar trebui sa te simti sa preiei conducerea in aproape orice situatie. Asigura-te, totusi, ca ai consideratie fata de nevoile altora.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.