Horoscopul zilei pentru JOI 4 APRILIE 2019. Preziua Lunii Noi, ce să faci, ce să nu faci?

Iata horoscopul zilei de JOI 4 APRILIE 2019; astazi Luna intra in Berbec si se pregateste pentru Luna Noua de maine care are un mesaj foarte important pentru noi. Lucrurile merg, in sfarsit, inainte, dinamic, cu forta si fara oboseala! 

03 apr. 2019, 19:28
Horoscopul zilei pentru JOI 4 APRILIE 2019. Preziua Lunii Noi, ce să faci, ce să nu faci?

Astazi totusi exista ceva ce simti ca iti poate atarna greoi si este Pluto cel responsabil de soarta ce se intalneste cu Nodul Sud din Capricorn. Destinul ne poate bate la usa si este timpul sa curatam o veche karma si sa taiem corzile cu ce trebuie sa plece. Recunoaste ca ce a fost, a fost si mergi mai departe. Luna in Berbec ne incarca si ne pregateste pentru actiune intensa – orice, numai actiune sa fie ! Este momentul sa ne deblocam din ce eram captivi pana acum.

Ce sa faci? Este o zi excelenta sa faci ceva riscant si rebel; suntem mult mai curajosi azi.

Ce sa nu faci? Daca e posibil, nu te implica in nimic care iti cere detaliu sau rabdare. Sub Berbec, acestea nu sunt punctul nostru forte.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Intuitia ta ia foc azi, Berbecule, la propriu, mai ales cu energia Lunii Noi de maine care pune lumina pe noi inceputuri pentru tine. Azi totul este despre cum te prezinti Sinelui tau inalt si vei sti intuitiv exact cum sa faci asta. Tu ii intelegi pe cei din jur cu precizie si claritate azi, ca si cum ai privi direct in sufletul lor. Ai o energie foarte ridicata azi, gratie Lunii in semnul tau. Desi nu azi este Luna Noua, ea este suficient de puternic totusi ca sa puna lumina pe cele mai mari vise ale tale. Asta iti umple sufletul cu incredere si energie si te simti mai mare decat viata, chiar mai mare decat ai fost de zile si saptamani.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ai un secret delicios pe care il tii la pieptul tau si nu ai de cand sa il scoti la iveala pana cand nu simti ca este momentul potrivit. Este tipul de secret care te face sa zambesti cu gura pana la urechi. Timpul este eficient azi daca iti directionezi energia bine si Universul iti da cu siguranta semnalele potrivite si indicii ca sa faci posibil ceea ce doresti sa fie posibil. Luna e in curajosul Berbec azi si in sectorul secretelor pentru tine. Este si foarte aproape de energia Lunii Noi de maine. Bucura-te de dorintele pe care trebuie sa le ai pregatite pentru Luna Noua.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Luna a intrat in Berbec azi si e in sectorul tau al cercurilor sociale. Este, asadar, o zi excelenta sa o petreci cu prietenii si in grupuri, doar fii sigur ca ti-ai implinit mai intai responsabilitatile, in special in zona relatiilor. Asta nu inseamna neaparat relatia sentimentala curenta ci orice relatie cu care ai legaturi karmice vechi care vor intra in scena azi. Multa schimbare este in curs de procesare pentru viata ta, fie ca vrei fie ca nu vrei. Sustinerea poate fi obtinuta de la prieteni daca lucrurile se complica. Oricum esti pregatit sa faci orice ajustari din mers pentru orice surprize ar putea veni in calea ta.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.