Horoscopul zilei pentru MIERCURI 15 MAI 2019. De acum 80 ani nu a mai avut loc!

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 15 MAI 2019; Venus, planeta armoniei, iubirii, frumusetii, ce are o energie feminina dominanta, ajunge astazi in zodia Taur, semn pe care il si conduce. Cu Venus acasa in Taur, si noi ne putem pregati sa avem o abordare mult mai placuta si relaxata a iubirii.

14 mai 2019, 19:15
Horoscopul zilei pentru MIERCURI 15 MAI 2019. De acum 80 ani nu a mai avut loc!

Nu mai avem de ce sa alergam dupa nimic. Sau dupa nimeni. Toate lucrurile bune vin la cei ce stiu sa astepte – sau cel putin acesta este mottoul Taurului – si acum vom fi foarte incantati sa descoperim asta in dragoste, bani sau in orice doresti, incepand de azi si pana pe 8 iunie anul curent. Venus in Taur aduce multa placere si incantare ! Iubirea este in aer! Venus in Taur are o putere uluitoare sa faca chiar si cele mai rigide minti sa se relaxeze si sa se rasfete in putin shopping, in simturi hranite cu mult bine. Pana pe 8 iunie, Venus ne tenteaza spre o viata mai buna.

Calitatea vietii este mereu importanta iar Venus insista sa aflam sau sa ne reamintim asta. Ce sens are toata munca, stresul, agitatia si dedicarea daca nu stii sa iti faci timp sa mirosi si trandafirii vietii ? Daca nu poti sa si cheltui banii pe care ii faci pe ce iti place ? Sau sa mananci ceea ce iti incanta papilele gustative ? Oricine te face pe tine sa te bucuri de viata prin simturi este in regula si este in meniu timp de aproape 4 saptamani.

Daca esti familiarizat cu mitologia greceasca, stii ca Venus nu si-a intalnit de fapt tatal niciodata. Ea s-a nascut dupa ce tatal sau a fost ucis de Saturn. De aceea intalnirile Venus-Uranus sunt asa de importante. Venus isi va intalni, dupa 80 ani, in cele din urma tatal. In luna mai asadar, Venus va ajunge la o reconciliere cu identitatea sa.

Ce inseamna asta pentru tine? Venus este tot ceea ce este drag inimii tale, ceea ce conteaza pentru tine. Luna mai si acest tranzit Venus in Taur este oportunitatea ta sa intelegi motivul pentru care pretuiesti ceea ce pretuiesti.

Ce aduce zodiei tale tranzitul benefic Venus in Taur 2019 in care Venus il intalneste pe Uranus in Taur dupa 80 ani? Iata aici!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Fii constient de propriile tale nevoi azi si simte-te liber sa fii si putin egoist. Da-ti creditul pe care il meriti si nu lasa alti oameni sa te sicaneze in sentimentul ca nu ai merita atentia pe care o primesti. Tu ai foarte multe daruri pe care sa le imparti lumii deci nu te teme sa le afisezi azi. lumineaza-te si fii mandru. Alti oameni sunt norocosi sa fie in compania ta azi.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Oamenii pot fi oarecum egoisti si centrati pe sine azi, sau cel putin asa sa iti para tie, insa asta nu trebuie sa insemne sa fii si tu asa daca nu simti nevoia asta. Reaminteste-le altora despre importanta colectivitatii si ca este bine sa contribuim fiecare cu partea proprie pentru a fi impliniti ca un intreg. Tu ai abilitatea de a aduce mult echilibru intr-o situatie si cu siguranta ar trebui sa aplici acest lucru azi. fa tot ce poti pentru a readuce acul balantei inapoi la centru.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi s-ar parea ca ai nevoie sa faci unele ajustari de finete pentru a te conecta cu oamenii pe durata zilei. Rimtul zilei s-ar putea sa fie ceva mai rapid decat ti-ar placea. Reaminteste-ti ca oamenii nu sunt cititori de minti. Sensibilitatea si intuitia lor nu este mereu suficient de ascutita incat sa iti prinda mesajele subtile. Daca vrei sa comunici sau sa obtii ceva, rosteste clar si succint. Simte-te liber sa explorezi neconventionalul si bizarul.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.