Horoscopul zilei pentru MIERCURI 20 MARTIE 2019. Echinocţiul de primăvara a sosit! Pregăteşte-te pentru noi începuturi!

A venit si ziua marelui echinioctiu de primavara. Soarele intra in Brebec, Marte face trigon cu Pluto. Unde magnetice soc vor ajunge pe pamant si iti vor da forta. Nu trebuie omisa nici energia Lunii pline – Superluna in Balanta din 21 martie.

19 mart. 2019, 20:18
Horoscopul zilei pentru MIERCURI 20 MARTIE 2019. Echinocţiul de primăvara a sosit! Pregăteşte-te pentru noi începuturi!

Multe lucruri vor deveni mai clare. Este vremea sa reechilibrezi balanta. Cu Marte si Pluto alaturi, orice este posibil. Trebuie doar sa ai incredere de sine si determinare.

E ceva in viata ta ce trebuie sa clarifici?

Mercur retrograd in sextil cu Saturn in Capricorn iti indreapta pasii spre actiuni mai realistice si mai practice. Poate ca trebuie sa analizei clar o situatie, poate ca trebuie sa vorbesti verde in fata cu o persoana. Iesi din labirindul iluziilor. Acum ai oportuntiatea sa scoti adevarul la iveala.

Ai treaba multa de facut si nu uita: Numai cei care indraznesc au succes!

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Multe din telurile tale personale sunt pe cale sa se implineasca. Esti incantat de ceea ce se intampla. Succesul, insa, are si reversul medaliei. Vei strange in preajma ta oameni care vor o particica din ceea ce ai tu. Ti se vor cere donatii, imprumuturi. Ai grija in cine ai incredere.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Indrazneste sa gandesti in afara normelor. Este o zi in care inovatia este favorizata. Da voie ideilor indraznete sa iasa la suprafata. Poti face o impresie grozava. Intelegerile profesionale sunt favorizate. Totusi, ai grija ce suporteri atragi de partea ta. Unii s-ar putea sa nu fie ceea ce par.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Anumite proiecte par ca bat pasul pe loc. Trebuie sa-ti canalizezi toate energia necesara pentru a debloca situatia. Ce te tine pe loc? Incearca sa nu mai folosesti sintagma „Ma voi ocupa maine!”. Unele lucruri trebuie rezolvate chiar azi. Fii constiincios si fa-ti planuri pe care sa le respecti. Nu te lasa distras.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.