Horoscopul zilei pentru VINERI 5 APRILIE 2019. Luna Nouă în Berbec! Norocul e pentru cei curajoşi!

Iata horoscopul zilei de VINERI 5 APRILIE 2019; astazi este Luna Noua in Berbec si este startul cel mai proaspat dintre toate starturile! Este timpul sa fii curajos pe noi teritorii si sa iti detoxifiezi viata in favoarea a noi dezvoltari ce aduc entuziasm. Si ce daca ceva nu a mai fost incercat sau facut? Poti fi tu primul si sa arati tuturor!
Filip Stan
04 apr. 2019, 20:00
Horoscopul zilei pentru VINERI 5 APRILIE 2019. Luna Nouă în Berbec! Norocul e pentru cei curajoşi!

Norocul ii favorizeaza pe cei curajosi sub aceasta Luna Noua in Berbec ! Ea chiar are lucruri serioase pentru fiecare dintre noi. Gata cu vorbitul, cu ganditul, cu visatul, cu imaginatul si planificatul. Acum e momentul sa actionezi.

Luna Noua este intr-un unghi cu Saturn cel serios si karmic, iar asta inseamna ca orice joci acum, joci in liga mare, cu baietii mari si tari. Esti indemnat, impins si sustinut sa gasesti o cale, sa iti faci o carare pentru implinirea a ceea ce iti doresti.

La ce sa te astepti ? Fii deschis, primeste energia Lunii Noi dar asteapta-te sa simti si nevoia sa fii totodata un pic conservator si prudent (influenta lui Saturn).

Ce sa faci ? Este o zi excelenta sa calatoresti si sa studiezi, Jupiter aduce oportuitati si protectie.

Ce sa nu faci ? Nu da dovada de pesimism in planurile pe care le pui in practica ci fii optimist, mergi inainte cu determinare spre progres.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este o zi mare pentru tine, Berbecule ! Tu ai parte de propria ta Luna Noua doar o data pe an, deci cu siguranta doresti sa profiti de fiecare inspiratie, intuitie si senzatie ce vine spre tine azi si in urmatoarele zile. Urmeaza ghidarea despre ce capitole sa inchizi si ce miscare mare si curajoasa sa faci azi. Esti in pragul a ceva nou si ceva foarte mare. Cum vei fi perceput de lume pe termen lung se va schimba daca faci miscarile potrivite acum.

Fa din aceasta zi una orientata pe inima usoara si sentimente in toate experientele tale pentru ca trairile din aer sunt castigatoare pentru tine azi. nu le ignora doar pentru ca ai munca de facut. Daca chiar iti pui in minte, partea romantica va fi partea cea mai productiva a zilei. Sunt asa de multe sentimente in aer acum cu toata aceasta activitate astrala a Lunii Noi… Doar lasa-te si tu purtat de ele. Care iti sunt dorintele de Luna Noua, Berbecule ?

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Tu ai Luna Noua in Berbec in casa ta 12 a finalurilor si secretelor. Asta inseamna ca Luna Noua inchide ceva important si mare pentru tine. Dar mai inseamna si ca esti in pragul a ceva nou si plin de entuziasm. Daca nu esti sigur care din aceste doua situatii sunt, ia-ti timp liber azi si mergi in interiorul tau ca sa simti. Putine lucruri te pot dobori sau intrista azi. emotiile te vor domina azi si vor fi unele pozitive. Ai ingeri pazitori suplimentari azi. Semnele sunt pretutindeni daca acorzi atentie sa le descoperi. Ele detin indiciile pentru pasii tai urmatori. Care iti sunt dorintele de Luna Noua, Taurule?

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este o zi centrata pe inima pentru tine si chiar e indicat sa fii foarte atent ce iti spun simturile tale intuitive. Luna Noua in Gemeni este in casa ta 11 a grupurilor si prieteniilor. Este un timp grozav pentru tine sa te conectezi cu oamenii potriviti acum, in grupuri sau sa iesi cu prietenii. Unele noi capitole de viata iti vor incepe de aici. Cu aceasta Luna Noua de azi, vei fi mult mai emotional in preajma oamenilor. Ele pot fi prea coplesitoare pentru tine ca sa iei decizii concrete acum, iar cineva ar putea sa incerce intentionat sa te confuzeze, stiind ca asta este slabiciunea ta. Daca orice esueaza, pune iubirea ca prioritate !

Ai toate sansele sa setezi ceva curat si nou si sa faci o mare schimare. Un vis poate deveni realitate. Noi inceputuri ce implica experiente de grup sunt in agenda astrala pentru tine. Fa ce trebuie si magia va urma. Care iti sunt dorintele de Luna Noua, Geamanule ?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Legea care îi vizează direct pe românii care locuiesc la curte. Vecinii te pot obliga să faci asta
Capital.ro
Complet ILEGAL în propria locuință. Legea nu dă voie dacă ești proprietar sau chiriaș la BLOC
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
S-a 'combinat' în Nuba! N-a uitat mișcările senzuale de la 'Surprize, surprize' și a lovit în club
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Românii vor fi verificați. S-a dat ORDIN de control. NIMENI nu mai are voie să încalce legea
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Femeie dispărută în Indonezia găsită moartă în burta unui piton uriaș
MediaFlux
DOCUMENTE pentru RECALCULARE! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?