Horoscopul zilei sâmbătă 10 iulie 2021. Ce sentimente te încearcă?

Luna noua in Rac a trecut, insa isi produce in continuare efectele. Cu atat mai mult cu cat nu mai e mult si Mercur intra si el in miscare directa in aceeasi zodie. Poti tine sub control o pleiada de sentimente? Furie, gelozie, obsesie, si altele asemenea pe care simti ca nu le poti controla.

09 iul. 2021, 22:46
Horoscopul zilei sâmbătă 10 iulie 2021. Ce sentimente te încearcă?

Horoscopul zilei sâmbătă 10 iulie 2021. Luna noua in Rac a trecut, insa isi produce in continuare efectele. Cu atat mai mult cu cat nu mai e mult si Mercur intra si el in miscare directa in aceeasi zodie. Poti tine sub control o pleiada de sentimente? Furie, gelozie, obsesie, si altele asemenea pe care simti ca nu le poti controla.

Horoscopul zilei sâmbătă 10 iulie 2021

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Sa spui exact ce vrei sa spui poate sa fie un scop mai complicat de implinit azi. Te poti simti ca si cum ai limba legata in fata unei audiente, dar probabil ca esti prea critic cu tine. Nu e nevoie sa te indoiesti de emotiile pe care le ai pentru ca ele iti sunt clare, iar mesajul nu trebuie sa fie perfect ci doar sincer si la obiect. Vorbeste din inima cu oricine ai de vorbit azi.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Respecta valoarea muncii tale sustinute. O mentalitate de “vine-usor-pleaca-usor” te tine departe de a fi mai precaut cu banii acum. Trebuie sa fii sigur ca primesti nu doar ce meriti dar si suficienti bani ca sa iti implinesti cu ei lucrurile importante pentru tine. Ca sa te simti abundent, nu te mai gandi la ce nu ai inca ci la ce ai deja. Bogatia nu este un castig material ci o stare mentala.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Informatia vine spre tine azi pe un subiect ce priveste casa sau familia. Poate ca nu ai inca toate informatiile dar vei incepe sa aduni toate detaliile in urmatoarele zile. Asta este din pricina Lunii Noi in Berbec aflata in casa ta 4 a radacinilor si fundatiilor, si tu esti pe cale sa te implici intr-un mare angajament pentru viitor. Nu este deloc un lucru rau. Esti entuziasmat. Si azi vei incepe sa pui o atingere pe un plan de baza, deci aduna cat de multa informatie ai nevoie. Relatiile si parteneriatele vor avea o semnificatie mai adanca azi, in special cu prietenii sau parintii. Daca nu esti sigur ce sa faci cu aceste sentimente, impartaseste-le cu cineva special azi.