Horoscopul zilei SÂMBĂTĂ 14 DECEMBRIE 2019. Cine are noroc la bani, cine are în dragoste

SAMBATA 14 DECEMBRIE 2019. Jupiter in Capricorn este pe cale sa faca trigon cu Uranus in Taur. Iata un aspect norocos! Daca esti semn de pamant, norocul te poate astepta dupa colt. Luna se muta in Rac si face opozitie cu Saturn, Pluto si Venus. Da-ti voie sa fii surprins.

13 dec. 2019, 18:59
Horoscopul zilei SÂMBĂTĂ 14 DECEMBRIE 2019. Cine are noroc la bani, cine are în dragoste

Uita de vineri 13. Azi e sambata 14 si ai o super zi norocoasa. Chiar si duminica 15 se anunta la fel. Se anunta un castig neasteptat, loto, castigi o cursa, tragi lozul castigator, la propriu sau la figurat. Ceva se intampla. Norocul iti surade la orice pas!

Daca esti singur, poate ai noroc in dragoste! Poti intalni pe cineva care sa-ti schimbe cu adevarat viata. Si daca nu se infiripa nicio idila, cu siguranta iti va schimba perspectiva asupra vietii. Ai nevoie de ceva proaspat care sa te faca sa infloresti.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Desi subiectul romantismului si al relatiilor pare ca o scuza pentru o mare aventura, influenta actualei conjuncturi planetare inseamna ca va fi nevoie sa te scufunzi si mai adanc in sentimentele puternice pe care le-ai ascuns adanc spre a nu mai fi la suprafata. Tu admiri foarte mult o anumita persoana, dar ai avut tendinta sa nu ii arati sau spui ce simti. Fa acest pas curajos.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Actualul aspect astral inseamna pentru tine faptul ca vei avea o oportunitate minunata sa iti impartasesti cele mai adanci trairi cu cineva special si chiar nu vei fi deloc ingrijorat despre ce vei revea. Exista un puternic sentiment de armonie si caldura in jurul tau care este contagios. Poate ca nici nu ai vorbit in acest fel cu persoana iubita si veti dori sa repetati experienta.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este o influenta minunata in jur care iti poate transforma o intalnire banala intr-o zi sau seara cu adevarat minunata. Actuala energie astrala te face sa vezi ce armonie naturala te inconjoara si este si intre voi. Poti vorbi cu aceasta persoana aproape orice, simtindu-te natural si usor astfel. Nu te ingrjora daca impartasesti ganduri profunde ; ele sunt pe maini bune.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.