Horoscop 16-22 iulie 2018: Luna tranzitează trei semne zodiacale, schimbări pe plan sentimental. Cine are succes financiar

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 16-22 iulie 2018. Pentru o zodie, Destinul face, în sfârșit, dreptate. Află cum va fi săptămâna pentru tine!Horoscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 nu este marcat de evenimente astrologice importante, dar o precede pe cea în care Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Leu. Află cum va fi săptămâna pentru tine!

16 iul. 2018, 07:41
Horoscop 16-22 iulie 2018: Luna tranzitează trei semne zodiacale, schimbări pe plan sentimental. Cine are succes financiar

BERBEC
Horoscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Berbec anunță șanse în plan profesional și financiar, chiar de luni.
De miercuri, atenția Berbecilor se va îndrepta spre partenerul de viață sau  spre lămurirea unor aspecte concrete legate de colaborări profesionale.  Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Taur vine cu vești bune privind viața sentimentală a nativilor, chiar de luni.
Iar de miercuri, cei care vor avea nu doar ambiții, ci și disponibilitatea de a învăța lucruri noi și se vor adapta, din mers, vor avea de câștigat în plan profesional.  Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Gemeni anunță o perioadă foarte bună pentru rezolvarea unor probleme de familie.
De miercuri, 18 iulie, atenția Gemenilor se va îndrepta spre copii și spre persoana iubită, iar ziua de joi poate aduce interesante oportunități sentimentale și pentru nativii singuri. Citește horoscopul complet aici!

RAC
Horoscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Rac anunță o agendă încărcată chiar de luni.
Miercuri, 18 iulie, pot izbucni discuții tăioase în cuplu, dacă părinții nativilor intervin prea mult în anumite situații sau au pretenția să fie consultați în orice problemă. Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Leu vine cu vești bune în plan financiar. De miercuri,  este favorizată comunicarea în cuplu, iar în plan profesional se anunță succes și profit.
Ziua de joi va fi una specială, cu mari șanse de a semna un contract avantajos ori de a primi o ofertă foarte bună. Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Horoscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Fecioară începe cu un aspect deosebit de favorabil nativilor, format, în zodia lor, de Lună și de planeta Iubirii.
Acesta aduce noroc în iubire, inclusiv celor singuri și celor nemulțumiți de actuala relație. Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Horoscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Balanță le recomandă nativilor să nu-și piardă răbdarea dacă lucrurile se leagă mai greu sau dacă nu sunt în formă maximă. Vineri și sâmbătă,  Luna și Marele Benefic vor acționa în ”casa Banilor”,  iar șansa va fi de partea lor. Citește horoscopul complet aici!

SCORPION
Horoscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Scorpion anunță posibile surprize în plan partenerial sau schimbări în planurile pe termen lung, mai ales dacă acestea vizează viața sentimentală a nativilor sau se referă la copiii lor.
Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR
Horoscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Săgetător anunță succes în plan profesional și mai mulți bani pentru nativi, chiar de luni.
De vineri, mulți nativi vor reuși să recupereze o datorie sau vor fi recompensați pentru un bine făcut cândva, cuiva. Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Horoscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Capricorn anunță călătorii pentru unii nativi sau relații la distanță pentru alții. Pentru mulți Capricorni, prietenii din străinătate pot juca un rol decisiv în schimbarea carierei sau în găsirea unui partener serios. Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR
Horoscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Vărsător anunță ”dinamism” și pasiune în viața amoroasă a nativilor, dar și posibile câștiguri neașteptate sau cadouri de valoare. Ajutați de astre sunt și nativii care intenționea­­­ză să se stabilească în străinătate. Citește horoscopul complet aici!

PEȘTI
Horoscopul săptămânii 16-22 iulie 2018 pentru zodia Pești anunță armonie în cuplu chiar de luni. De miercuri până vineri, pasiunea și atracția fizică vor fi coordonatele care vor domina viața sentimentală a Peștilor, inclusiv a celor singuri. Citește horoscopul complet aici!


În horoscopul săptămânii  16-22 iulie 2018
,  de interes vor fi tranzitul Lunii prin 3 semne zodiacale și diferitele aspecte pe care Luna le va forma cu alte astre, precum și așa-numitul ”sextil” format de Venus și Jupiter, în ziua de duminică. ”Sextilul” este un aspect favorabil, care va influența, în cazul unor zodii, viața sentimentală, iar în cazul altora, situația financiară.