Horror. Bărbat arestat, după ce în maşina lui s-a descoperit o valiză în care era soţia lui moartă şi doi copii pe bancheta din spate

Un bărbat a fost arestat într-o localitate din Franţa în timp ce conducea o maşină în care se aflau soţia lui moartă şi pusă într-o valiză şi doi copii adormiţi pe bancheta din spatele maşinii, unul de 6 ani şi celălalt de 8 ani scrie presa franceză.

20 aug. 2019, 10:06
Horror. Bărbat arestat, după ce în maşina lui s-a descoperit o valiză în care era soţia lui moartă şi doi copii pe bancheta din spate

Bărbatul a fost interpelat de jandarmi în jurul orei locale 05:00, în Doussard – o comună riverană de pe Lacul Annecy. Pe numele bărbatului se emisese un mandat de căutare a respectivului individ.

Cadavrul victimei au fost descoperite într-o valiză. Doi copii ai cuplului, unul în vârstă de 6 ani şi celălalt de 8 ani  se aflau pe pe bancheta din spatele maşinii. Copiii au fost scoşi din automobil nevătămaţi, potrivit presei.

Citeşte şi Crimă CUTREMURĂTOARE în Ialomiţa. Şi-a omorât concubinul şi i-a dat foc într-un butoi

Poliţia judiciară a fost însărcinată cu ancheta în acest caz. Suspectul a fost arestat şi era cunoscut oamenilor legii.

Familia se întorsese din Italia şi revenise în Franţa, unde locuia, au precizat surse de presă. Bărbatul este de origine franceză.

În 2018, 121 de femei au fost ucise de către soţii lor sau de către foştii lor parteneri de viaţă.

Potrivit publicaţiei Parisien, 70 de femei au fost ucise de soţii lor şi de foştii soţi de la începutul anului 2019.