Horror la hotel: Clienţii s-au spălat şi au băut din apa în care era un cadavru putrezit de o lună

Descoperire macabră la un hotel din Los Angeles, într-un rezervor de apă de pe acoperişul clădirii în care a fost găsit cadavrul unei femei.  Clienţii hotelului se plângeau de ceva timp că apa era murdară şi avea un gust ciudat.

21 feb. 2013, 12:00
Horror la hotel: Clienţii s-au spălat şi au băut din apa în care era un cadavru putrezit de o lună

Victima este o tânără de 21 de ani, dată dispărută la sfârşitul lunii trecute. Clienţii hotelului se plângeau că apa pe care o foloseau era murdară, iar cei care şi băuseră din ea, au spus că avea un gust ciudat.

Când conducerea hotelului a verificat cele patru rezervoare de pe acoperiş, a găsit într-unul dintre ele a un cadavru. Chemaţi de urgenţă, poliţiştii pompierii au tăiat rezervorul pentru a ajunge la corpul neînsufleţit.

Victima a fost identificată drept o turistă canadiană, în vârstă de 21 de ani, dată dispărută la sfârşitul lunii trecute. „Nu excludem posibilitatea unei crime, iar în acest moment nu avem suspecţi”, a afirmat unul dintre poliţiştii care anchetează cazul.

Femeia a fost văzută ultima dată pe 31 ianuarie. Camerele de supraveghere au filmat-o în timp ce se urca într-unul dintre lifturi şi se comporta ciudat. Ea părea să se ascundă într-un colţ şi apăsa disperată pe mai multe butoane.