Horror: O australiancă este acuzată că şi-a decapitat mama şi i-a abandonat capul în curtea vecinilor

Australianca a fost inculpată duminică, pentru crimă, şi este bănuită că ar fi făcut acest gest în prezenţa unui copil. Poliţiştii au înmărmurit în faţa acestei crime "îngrozitoare".

22 iul. 2019, 12:21
Horror: O australiancă este acuzată că şi-a decapitat mama şi i-a abandonat capul în curtea vecinilor

Poliţia australiană a precizat, potrivit presei locale, că trupul victimei în vârstă de 57 de ani a fost găsit sâmbătă seara în locuinţa sa din Sydney şi adescris-o ca fiind „una dintre cele mai înfiorătoare” crime de acest gen.

Fiica victimei, în vârstă de 25 de ani a fost arestată în timp ce se afla în faţa casei vecinilor. Ea pusese capul mamei ei pe aleea care ducea spre casa lor, scrie Dayly Telegraph.

Potrivit postului de televiziune australian ABC, tânăra criminală a apărut într-o legătură video în faţa tribunalului din Parramatta, cerând ajutor medical. Poliţia a confirmat că tânăra a fost transportată la spital pentru evaluarea  stării medicale a acesteia, potrivit 7sur7.be.

Potrivit ABC, tânăra nu a cerut să fie eliberată pe cauţiune.

Un copil de 4 ani, membru al familiei, a asistat la scena crimei şi a fost transportat la spital , având o rană la cap, dar fără gravitate. El a fost dus înapoi, în familie, a mai informat aceeaşi sursă.

În urma tragediei, şi poliţiştii înfioraţi de ceea ce au văzut scena crimei au avut nevoie de consiliere din partea specialiştilor.