Horror: O femeie moartă a înviat după înmormântare. Groparii au scos-o prea târziu, se sufocase

Caz macabru în Grecia, unde o femeie ar fi murit abia după ce a fost îngropată de vie. Muncitorii și vizitatorii de la cimitirul din Peraia, un orășel aflat în apropiere de Salonic, au fost îngroziți să audă strigătele disperate și bufnituri care veneau dintr-un mormânt nou.

29 sept. 2014, 11:16
Horror: O femeie moartă a înviat după înmormântare. Groparii au scos-o prea târziu, se sufocase

Oamenii au sunat imediat la serviciu de urgență și s-au pus pe săpat, dar din păcate a fost prea târziu pentru femeia din sicriu, murise sufocată, scrie evz.ro.

Citeşte şi Mormânt cu puteri magice într-un cimitir din Capitală. Te scapă de vrăji şi cununii legate VIDEO

Mamă a doi copii, ea suferea de cancer, iar acum rudele se gândesc să depună o plâgere împotriva medicilor care i-au declarat inițial decesul.

Unul din lucrătorii de la cimitir a declarat poliției că a auzit strigătele înăbușite și loviturile repetate ale femeii, dar medicul care a examinat ulterior trupul neînsuflețit a atras atenția că femeia era mortă de mai mult timp și că era imposibil să fie vie când a fost îngropată.

Citeşte şi Adevărul din Mormântul lui Iisus: Am fost păcăliţi două mii de ani?

„Mie nu-mi vine să cred. Am făcut mai multe teste, inclusiv unul pentru insuficienţă cardiacă”, a explicat doctorul Chrissi Matsikoudi pentru televiziunea MEGA.

Pentru a se stabili exact cauza decesului femeii, dacă aceasta a fost sau nu vie atunci când a fost îngropată, se va efectua o autopsie, iar toate răspunsurile se așteaptă acum de la medicul legist.